Pääministeriä valitaan

Vierailija

Hieman oudolta tuntuu, että 850 kokoomuslaista valitsee Suomen tulevan pääministerin. Kuitenkin meitä on yli kolme miljoonaa äänioikeutettua, mutta harvat ja valitut tekevät valinnan.

Huomenna se tiedetään kuka valinnan voittaa. minun valintani olisi Vapaavuori. Vaikka onkin rikollista taustaa, mutta Stubb ehdottomasti ei, Risikko ehkä.

Näillä mennään.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Risikko paras.

Järkevä, viisas, tasapuolinen, osaa kuunnella ja keskustella rauhallisesti, osaa olla suoraselkäisen jämäkkä ja tekee työtä tolkuttoman paljon. Paras mahdollinen naisjohtajatyyppi. Risikko on varhaiskypsä siihen nähden, mitä Tuuri on sanonut Pohjanmaan akoosta.

Vierailija

Vierailija 13.6.2014 klo 20:103/4

Eihän me ennenkänn olla pääministeriä valittu, joten mitä outoa tässä nyt olisi.

Kyllä minä ainakin olen ääestäessäni puoluetta, olen valinnut myös pääministerin

valinnut

Vierailija

On teillä nyt merkillisiä ajatuksia, miten se Rinne tuli valtiovarainministeriksi? Hänet valittiin sosdemien puhjohtajaksi. Nyt kokoomus tekee vain saman liikkeen, valitsee puhjohtajan, mutta josta tuleekin pääministeri. Uskomatonta että moisesta saadaan aikaan ihan oma osio, jossa pohditaan. Ei tarvitse enää ihmetellä, miten tyhjää juttua on mediassa hyvin usein.

Vierailija

 Uskomatonta että moisesta saadaan aikaan ihan oma osio, jossa pohditaan. Ei tarvitse enää ihmetellä, miten tyhjää juttua on mediassa hyvin usein.

lainaus

 

Ihme kitisijöitä ja määräilijöitä palstalla.

Löysää pipoa.

Kolme tuntia vielä.

Vierailija

Huonoin tuli valituksi, mikä kertoo paljon puolueen jäsenistä. Hoitaa varmaan "viitaten" pääministerin homman.

Vierailija
Vierailija

Meni oikein hyvin. A Stubb mielestäni erinomainen valinta! Onnea hänelle!

Sekin on hyvä juttu, että nyt ei Suomen pääministeri kokouksissa jää nurkkaan kielitaidottomana sopertelemaan.

Mutta Isoveli epäilemättä tulee vain lisäämään uhittelemistaan tämän jälkeen. Jo oli sukellusvenekin

nähty Suomenlahdella.

Vierailija

15.6.2014 09:24 harri kiiskinen 
 

Alexander Stubbin valinta pääministeriksi ei ole "fantastinen" juttu. Vastoin joidenkin näkemyksiä, tämä ei edistä kenenkään muun etua, kuin militaristisen, suurpääoma- oikeiston.

Stubb ihailee varauksettomasti Yhdysvaltoja ja häntä voi hyvin luonnehtia Washingtonin, Pentagonin ja Wall Streetin konsultiksi pohjolassa.

Olen aiemmin sanonut, että varaukseton USA:n ihannointi on mielenterveyden häiriö, enkä pyörrä näkemystäni tässäkään kohtaa, sillä tälle näkemykselle löytyy 2000- luvun kaaoksessa olevassa maailmassa myös psykologiset perustelut.

Mikäli ihmisellä on näkevät silmät ja kuulevat korvat ja hän kaikesta näkemästään ja kuulemastaan huolimatta viimeiseen saakka ihailee ja puolustaa, sekä kannattaa ihmisten enemmistön oikeuksia halveksivaa, yhtiövaltaista vapaakauppa- hegemoniaa ja militaristista kapitalismia, jolla maailmaa tänä päivänä hallitaan ja eriarvoistetaan, täytyy hänen olla, joko täyttä ymmärrystä vailla, taikka läpeensä itsekäs, empatia kyvytön ja kylmä ihminen.

Tämä on henkilökohtainen mielipiteeni ja on perusteltua lausua näin.

Alexander Stubb kannattaa yhtä, yhtiövaltaista maailmanhallitusta, jota johdetaan Washingtonista. Tuon maailman toteutumisen on Stubb valmis maksattamaan maailman köyhien ihmisten verellä, sekä demokratian ja ihmisoikeuksien polkemisella. Voiko tällaista pitää tasapainoisen ja terveellä tavalla empatiakykyisen ihmisen tavoitteena ja ihanteena?

Suomi on pieni valtio, eikä meillä ole varaa sellaiseen pääministeriin, joka suhtautuu esim. Venäjään niin typerästi, kuin Stubb tekee.

Alexander Stubb on paljon hymyilevä, mutta pettävän ylimielinen ja täysin irrallaan tavallisen kansalaisen elämästä ja syvien rivien tilanteesta. 

On aivan uskomatonta, kuinka joku voi esiintyä noin kevytmielisesti kansan edessä, tällaisena aikana, jolloin yhteiskunnallinen eriarvoisuus on luokkasodan ilmapiirin mitat täyttävää ja kansan keskuudessa köyhyys ahdistaa yhä useampaa.

Tämä ylimielisyys, jonka hän taitavasti kätkee fiilistelyyn, että "kaikilla on kivaa" on vähäosaisten kannalta vastenmielistä ja loukkaavaa. Eikö päämisteri tätä ymmärrä?

Vierailija

Suuri harppaus oikealle otettiin, äärioikealle.

USAssa koulutuksensa saanut on amerikkalaismielinen NATOhaukka. Halveksii

Venäjäsuhteita .

On kliffaa. Vaan kusessa ollaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat