Vierailija

 

Tästä se alakaa sano suutar näläkää kun uuven murreketjun alotti.

Sivut

Kommentit (99)

Hyvä! Minua ihan nauratti tuo sinun sananparsi se on oikeen hauska sanonta,niitähän oli ennenvahaa vaikka minkälaisia sanontoja mutta ne on suurimmaksi osaksi jo johonni hukkuneet ja hävinneet,se on harmi,mutta jospa niitä veilä joku muistas ja laittas tänne.

Jäi kirjautumatta mutta olen pikku-mummi

 

Onnea ja menestystä uusille murteille, jonne varmaankin  kaikki ovat tervetulleita kukin omalla persoonallisella tyylillään.

 

kyytipoika

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pikku mummi,olisit kirjoittanut useamminkin.

Teäl ol meit muutamii-haukuttuu maan rakkoon.

Toivotan rauhaa ja rakkautta kaikille tänne kirjoittajille!

Kiitos kun vielä muistatte minua ,olen aika hias osallistumaan keskusteluihin,mutta luen kyllä niitä.Meillä on kamalan kylymä ilima täällä tuulla vinkasee tuolta pohjosesta mutta ei kuitenkaa saja vettä,tuntus että se tulisi ihan lumena jos jottai satas.

Hyvvää päivän jatkoa kaikille! T:pikku-mummi

Ollaan kilttei nii kauan ku joku tuloo herjaa heittäänSillon pittää taas nyrkit nostoo pystyyn...

Näit härkkijöit riittää.

Kaivellaan vaan tuttun tyyliin ENTISIÄ herjoja ja kuviteltuja herjaajia. Voi elämän kevät sentään!

Voisivat jot het alkuusa tämänkkin lukita. tae ee sittenkkää, pyssyyvätpä tällä nuo tappelijat niin saahan me muut muuala kirjoottaa rauhasa.

Eikös teillä jo ole se Jumalan etsintä-ketjunne ? Eikö sinne sovi enää vai mikä sai teidät avaamaan tämän toisinnon Murre-ketjusta ?

Tehän suunnittelitte siellä taannoin että avaatte yhdistetyn murteet-evakot ja Jumalan etsintä-ketjun, onko tää nyt se ketju ?

Vierailija

Eikös teillä jo ole se Jumalan etsintä-ketjunne ? Eikö sinne sovi enää vai mikä sai teidät avaamaan tämän toisinnon Murre-ketjusta ?

Luuletko, että Jum.etsin. joku on tämän avannut? Taitaa olla asialla ihan vapaa taiteilija.

Luulo ei ole tiedon väärtti, sanotaan! Luulemisia ei illata. Sano sitten vasta kun tiedät!

Vierailija

Taisin osua oikeaan avaajasta kun se noin napsahti.

Ettei vaan olisi arestissa, jos samaa ihmistä ajatellaan..?

Vierailija

 

Tästä se alakaa sano suutar näläkää kun uuven murreketjun alotti.

 

 

Nuo avajaissanat ei sovi ensinkään tietyn persoonan sanoiksi. Olkoon asialla kuka hyvänsä, hän se ei ole. Sitäpaitsi nuo hehetykset ja naamakuvien jonot yms.ovat eräiden muiden tunnusmerkkejä.Tietystä etsintäketjusta lehahti parvi kirjoittajia heti kun uudet ovet oli avattu.

Yksi hailee kuka tämän avasi, mutta tosi huono tempaus on. Mauton ja tuhoon tuomittu.

Kukas keksisi jotain selvästi erilaista kun entisestä murreketjusta jäi huono maku kieleen ja mieleen ?

Näinkö tässä kävi? Muutaman kerran kävin täällä katselemassa ja saman tien pois. Aikaimoista mekastusta murteissa oli. Eipä huvittanut kirjoitella mittään, ei nytkään.

Tuntuu oudolta, että tuollaiset sairaat törkeily kirjoitukset sallittiin. Aikaisemmin aivan ok jututkin poistettiin. Huonoa mainosta ET-lehden keskustelupalstalle.

Tähän tämä saa minun kohdaltani jäädä. Ehkä käväisen muutaman kerran kesän aikana katsomassa, josko tilanne olisi muuttunut.

Hyvää kesää kuitenkin kaikille!

gastella

No mutta....elekeepä heti alottoo tämän uuven ja puhtosen murteet-palstan lannotusta!

Miusta ainaskii ois nii mukavoo jos kirjuteltas, ja etennii murteella, vuan ja ainovastaan positiivisessa virreessä, vaikka siitä miten onnelliisa suamma olla ku meillä on kesä ja kukkaset, itikat ja ötökät, sattiit ja kylymät siät ennenku tuas tulloo ne helteet. Ja sitte suamma käristee nahkoommu auringossa ja polskutella vesillä viilentymässä. Jospa vielä piästäs, tai paremminnii löyvettäs marjamehtä ja tietennii jottai sualistahi suatas. Ainakii suut mustiks ja posket punasiks. Ajatelkoopa mimmonen palakinto siitä seurois, iltapalaks kupollinen mustikkamaittoo. Mitäpä sitä muuta immeinen tarviis, pötkähtäs kylläsenä ja tyytyväisenä nukkuu tuhisemmaan, kuin lapsena ennen, ja näkis kauniita unnii seuraavan päivän seikkailuista, mitä kaikkee kaunista huominen tuop tullessaan....

Onko kukkaa sammoo mieltä miun kanssain?- kyssyy Elisa

Huomenta hyvät immeiset

vaikka eihän tiällä näy oleva kettää muita kui mie vuan. No jatkan yksin höpäjämistä, eipähän tuu silleen riitoo kenennii kansa ja säillyy palsta iliman riitasointuja....

Aurinkoinennii paistoo lojottaa meitin kulumilla ja tään päivän ohjelmassa ois mato-onginta. Suap nähä vieläkö se homma sujjuu, taitaapi olla usiampi vuoskymmen ku oon viimeks vavan kansa viuhtonu, no sehä nähhään pian, vetäsen viitakkokamppeet piällen ja häippäsen tästä rantapusikkoon...joten eikun ilosta päivee kaikille kanssaeläjille

 -Elisa

Terveiset rantapusikoista

 

sieltä josta mie sain kuin sainnii narrattuu peräti 6 ahventa ja 2 särkisinttii. Eikä siima tarttuna kertookaa puun latvoin eikä kenenkää silimiin, oiskon tuo taito, issäin opettama, vielä tallella...? Eihän tuo Ahti järin paljoo antejjaan antanna vuan mie tyyvyn näihinnii, kyllä niistä yhen evvään suap kera uusiin pottujen.....nam nam....huomenna mie sitte popsin ne parempaan talteen, kuhan yön yl suolaatut.

Nyt kun on jo tyyntä ja rauhallista, taijannii hypätä pyörän selekään ja kuulostella vielä kesäyön iännii. jos vaikka satakiell mulle lauloo lirrauttas iltalaulun, sittenpä ois tuas hyvällä ja rauhallisin mielin käyvä oottelemmaan huomista päivvee. 

-Hyvvee yötä toivoopi meille kaikille Elisa

 

ps. mitteehän se Juuli tarkottaa niillä painovirheillä ? -No, suattaahan miun kirjutuksissa niitäi olla...vuan mitäpä heistä....

Ja muuten, suap tänne kirjutella toisettii.....

 

Sivut

Ketju on lukittu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat