Kommentit (9)

La mer
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Parturista saa muutaman euron alen.

VR ja bussiyhtiöt antavat huomattavan alennuksen.

Joihinkin teattereihin saa alennusta.

Varmaan muitakin on.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Museoista saa muutaman euron alennuksen, mutta ainakin Ateneumista ja Vapriikista saa S-etukortillakin saman alennuksen. VR:n kunniaksi on sanottava jotta paikallisliikenteessä alennus on lähes 50%. Eläkeläisen kannattaa lentää Finnairilla kotimaassa, alennushinta kun heltiää sieltäkin. Lippupalvelusta saa joihinkin konsertteihin ja tapahtumiin alennusta, ei tosin kaikkiin.

Voi kun joskus tulisi aika jolloin ruokakaupan loppulaskustakin saisi eläkeläisalennusta ja bensaa tankatessakin voisi painaa eläkeläisalennusnappulaa...

Vierailija

Meillä on tuossa Tikkurilassa mainio Vival-parturikampaamo, eläkeläishinta tukanleikkuusta 20 euroa, ja työn jälki on hyvää... VR antaa muistaakseni 50% alennuksella kyytiä meille eläkeläisille, samoin busseissa saa matkalipuista alennusta ainakin matkakortilla, onhan näitä,  mutta lisääkin saa löytyä... on tuo eläke senverran pieni että kiitollisens otan vastaan jokaisen alennuksen! Vielä kun saisi näihin asumiskustannuksiin jonkun alennuksen kanssa...

La mer
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Cumulus ja Sokoshotelleista löytyy alennuksia eläkeläisille.

Samoin Helsingin ja Vantaan kierrätyskeskukset antaa 10 prossan alennuksen ostoksista.

Lisää kaivataan.

Vierailija

Olemme jo vuosia varanneet loma-asunnon Homeaway.fi kautta. Kirjaudut vain heidän sivuilleen ja kirjoitat minne haluaisit matkustaa. Englannin kielen taito on välttämätön kun ryhdyt varaamaan asuntoa. Sivusto toimii suomeksi. Mutta ihan tavallisella kouluenglannilla pärjää. Kielioppi- ja kirjoitusvirheet eivät haittaa. Rohkeasti vain kysymään. Sivustoilla yksityiset ihmiset vuokraavat asuntoja. Asunnot sijaitsevat usein lomakeskuksessa. Monet niistä ovat kuitenkin paremmin varusteltuja kuin hotellit. Hotellien kaikki palvelut ovat käytettävissä. Vähän niin kuin asuisit kotona, mutta kuitenkin olet lomalla.

Meillä on pelkästään hyviä kokemuksia. Kertaakaan emme ole joutuneet huijatuiksi. Viimeksi keväällä olimme Tanskassa Jyllannissa. Sitten Los Christianoksesta olemme löytäneet ihan huippupaikkoja edullisesti. Kanarialta olemme vuokranneet myös muualta Teneriffalta ja muilta saarilta. Vielä muistuu mieleen Madeira ja Praha. 

Varsinkin jos aioit lomailla kuukauden tai enemmän, tämä tapa on paras, minkä minä tiedän. Pääset sinne minne haluat, vaikka ihan meren rannalle ja merinäköalalla. Ja edullisemmin . 

Terveisin marraskuun pimeydessä kaipaa valoa

 

Vierailija

Taitaa kovin alennus tulla operaattori saunalahti +Elisa

Siellä ei palvelut toimi joten ei mene rahaakaan.

 

YB

VR antaa lähiliikenteessä 50 % (ei kuitenkaan HSL alueella) ja kaukoliikenteessä 20 %.
HSL alueella ei työeläkeläinen saa alennusta. Kansaneläkeläinen saa 25 % tai 50 %.
Finnairilla ei ole eläkeläisalennusta, mutta eläkeläinen saa samalla hinnalla paremman lipun, mm. enemmän muutosmahdollisuuksia.
Ylläksen kausikortista saa alennusta 173 € (normaali kausilippu) tai 107 € (ennakkolippu).
MROOM vuosikortista saa 80 euron alennuksen (vain miehille).
Mäkelänrinteen uintikeskuksessa 50 % kertalipusta ja sarjalipusta.
Onnibus ja Norwegian eivät anna eläkeläisalennusta, hinnat ovat jo valmiiksi edulliset.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat