Vierailija

Suorittivat  kuntauudistuksen. Kytkivät  kouvolaan naapurikunnat.  Kehuivat että nyt on leveemmät hartiat  kestää  taantumat ja lamakaudet.

Ensinmäisenä työnään johtoporukka,  entiset kuntien toimihenkilöt,  nostivat palkkojaan  noin 30 %

Sitten alkoi koulujen sulkeminen.  Haettiin säästöjä  mukamas. Valitettavasti lisääntyneet kuljetusmatkat oppilailla  maksoi enempi kuin ehkä saatu hyöty.  Tätä  samaa aihetta on sotkettu jo 3 vuotta.  Mutta ylisuuri hallinto tekee touhua tyhjästä ettei tule lopputiliä.

Lähes 700 ihmistä pitäisi  poistaa hallinnon piiristä. Mutta  Lamminmäki, kunnan johtaja, on palkannut kavereitaan  paljon lisää  eikä  toimi  hallituksen ohjeiden mukaan. 

Nyt yhteisön velat  on yli 400 miljoonaa. Sekään ei riitä, suunitelmissa on uusi sairaalarakennus jolle on löydetty  hieno tontti  suolta. Kustannusarvio liki 200 miljoonaa.  Laitos on kuulemma niin tehokas että  puolet nykyisistä  potilaspaikoista suljetaan.

Kommentit (2)

Kukaan ei ole hankeihmisistä kertonut  tuosta tehokkuudesta.  Ainoa mainittu asia on että potilaat  pistetään ulos heti  hoitotoimenpiteen jälkeen.  Eli sama mitä nykyäänkin. 

Toiminnan tehostaminen on  turhaa ylistystä. Sen voi toteuttaa  nykyisissäkin  sairaaloissa.  Ei  tarvi mitään suohon upottaa.

Suoratamo onkin kunnassa nimetty "suuri puhallus"   Vanha hallintokööri aikoo kiskasta miljoonia itselleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat