Vaimo paistoi miehelleen kananmunia aamiaiseksi.
Yhtäkkiä mies paukkaa keittiöön.
- Varovasti, hän sanoo, VAROVASTI! Laita lisää rasvaa!
Paistat liian monta kerralla. LIIAN MONTA! Käännä niitä! KÄÄNNÄ NIITÄ NYT! Tarvitset lisää rasvaa. Voih, herran jumala. MINNE saat tilaa RASVALLE? Ne tulevat tarttumaan kiinni! Varovasti...VAROVASTI!
- MINÄ olen aina VAROVAINEN! Vaimo huomauttaa....
- Sinä et IKINÄ kuuntele minua kun laitat ruokaa! IKINÄ! Käännä ne! Kiirehdi! Oletko hullu? Oletko menettänyt järkesi? Älä unohda suolaa. Tiedät, että aina unohdat suolan. Käytä suolaa. KÄYTÄ SUOLAA! SUOLAA!!!!
Vaimo tuijottaa miestään.
- Mikä ihme sinua vaivaa? Luuletko, etten tiedä, miten pari kananmunaa paistetaan?
Mies vastaa rauhallisesti.
- Halusin vain näyttää, miltä tuntuu, kun minä ajan autoa!

 

Kopsattu Facebook sivultani.

Kommentit (1)

Oletko tänään henkilökohtainen avustajani, hän kysyi. Olen, vastasin laittauduin parhaimpiini, koska aavistin tulevan.

Suurimpaan kauppakeskukseen saavuttuamme hän suuntasi lempikenkäkauppiaansa luo, kengät ovat tämän elegantin rouvan addektio.

Hän nosti eteeni siroimmat näkemäni mustat kymmenensentin koroilla varustetut kengät. Hän piteli niitä kaksinkäsin kuin kruununjalokiveä ja kuiskasi: muistatko? Muistan, vastasin: kokeillaanko vielä kerran? Neiti, molemmille samanlaiset, sanoi hän nuorelle myyjättärelle.

Hänen tukisukkiin verhoillut nilkkansa ovat edelleen hoikat, huomasin, kun hän asetti kengät jalkaansa ja nousi olkapäästäni tukea ottaen kymmensentin koroilleen.Toisistamme kiinni pitäen otimme pari askelta suuren peilin eteen. Tällaiset jalassa me tanssimme poikien kanssa tulisimmt tangot, sanoi hän ja uskaltautui liikuttamaan toista nilkkaansa kuin argentiinalaistangon tanssijat.

Laskeuduimme koroiltamme ja ja totesimme , että tämän kokemuksen kruunaa vain lasi punchia ja mazariinileivos. Päivämme oli täydellinen.

liisa

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat