Mistä apua ilmavaivoihin?

Minulla on vatsa, jolla on oma tahto ja huonot käytöstavat. Ilmavaivoista kärsivät eivät kuitenkaan pode vain häpeää, sillä usein vaivan takana piilee ärtyneen suolen oireyhtymä.Lue koko juttu

Mistä apua ilmavaivoihin?

Kommentit (5)

Itselläni ilmavaivat helpottivat noin 95%:tisesti kun jätin leivät pois. Syön muuta ruokaa enemmän ja kuitujakin pitää jostain saada. Ruisleipää voi vähän syödä ,mutta ESIM Ruisleipä kannattaa antaa kuivaa vaikka paperipussissa muutaman päivän, niin ei turvota läheskään niin paljo kuin tuore leipä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viljat on varmasti se yleisin, sekä vähätellyin syy. Itselläni aiheuttaa vatsa- ja ihovaivoja jo muutama gramma viljatuotteita päivässä. Onneksi omat oireeni eivät ole niin pahoja, että olisi pakko olla täysin viljattomalla ruokavaliolla, sillä täysin viljatonta ruokavaliota on hyvin vaikea noudattaa, mikäli haluaa ylläpitää sosiaalisia suhteita.

Tuohon edelliselle kommentoijalle - mitäpä arvelet keliaakikon elämästä? Ja ne sosiaaliset suhteet ? :D

Terve

Me olemme olleet viljattomalla ja maidottomalla ruokavaliolla jo muutaman vuoden, ja terveys on täysin kohentunut sekä paino normalisoitunut, vointi on erinomainen, eikä puutostauteja esiinny. Veriarvot ihanteelliset. Kannattaa kokeilla. - on muuten helppo noudattaa, kun ei osta kotiin mitään vältettävää ja kertoo ravintolassa/kyläpaikassa etukäteen nuo vältettävät. Toimii.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat