Murteen viäntäjät

Vierailija

Mitäpään jos koitettas vielä kerran, kolomas kerta toin sannoo?

Ja tänne suap kirjuttoo ne jotka haluvaa vain pelekästtään viäntee murtteella- muut metkuilut tehhään jossain muuvalla!

Tervetulloo vuan rohkeesti kaik entiset ja uuvet viäntäjät tänne

-Elisa

Sivut

Kommentit (278)

Vierailija

Onnee vuan kovasti tälle yritykselle. Onnisttuuhan tämä jos tänne ei telläyvy kettää torajyvviin kasvattajjii.

Vierailija
Vierailija

Niin ja tämä ei saa olla riitelyketju.

Jospa murrentasit tämännii, jotta pyssyy otsikon mukasena. Tiällähän piti kaikkiin viänttee. Suapi kai olla muittai murtteita kun savvoo.

Vierailija

Heipparallaa !

Onnee ja mänestystä uuvelle yritysketjulle ! Jospa toinnii nyt kolomas kerta ois totta ja mikä ettei, ylleesä murteita huastavat oovat mukavoo porukkoo .

Vierailija

Toivotan onnea kovasti tälle ketjulle,oishan se mukava jos pyssyis jokukaa ketju murteen puhujille,sehän ois mukavaa lukia ja kirjottaa omalla murteella.

Vierailija

Nii ja tätä ketjuu ei saa pilata väittelyil eikä muullakaa uhittelul ja toisten immeisten parjaamisel.

Annetaan jokkaisten olla oma ittesä...Tuuva omii lahjoi esiin...

Vierailija

Hei ei kehattas heti alottoo tuolla asenteella. Sopiskos semmonen jottei uksiteltas het kättelyssä, nii ei tulis kellekkään mieleen alakoo vastailla kahta nasakammin takasi jne.

Katotaan nyt, tässä on nyt puhtaat sivut kirjottoo immeisiks aiheesta jos toisestakkii. Näin minä tään näkisin, en tiijä miten toiset ?

 

-lumihuntu

Vierailija

Kappas vain! Nyt minäki pääsen kirjottamaa murteella. Olisha sitä aina päässy, mutta ku on kuitenki orpoa mennä vieraasee joukkoon. Nyt on kaikki toisillee yhtä vieraita. Sää on tänää iha hyvä, oon menny konttimalla puutarhan reunaa, iha työtä tehe samalla. Aurinko paisto, oli aika lämmin ja roskatkaa ei ollu metriä pitkiä. Oli köykäne ja kesääne olo. Samalla kallasin onnenapilaa, en löytäny.Meen jatkamaa mukavaa työtäni. SS

Vierailija

Passaako tänne kirijuutella sellaastenki, jokkei osaa vääntää? Meinaan vaan, jottoon niitä erellisiä murreketjuja lueskellu enkä niis oo juurikaa havaannu muita ku itäsuomalaasia. Jos nyt uskaltaas tulla mukahan, ku tämon viä näin aluullansa.

Emmä ny tämän enempää tällä kertaa mutta sitte lisää, jos teirän seurahan mahtuu leviääki puhumahan 

Vierailija

Terve tuloa vain kyllähän tänne soppii meitä vaikka ei väännetäkkä,kaikki murteet on sallittuja.

Meillä on sattaa ropistanu eelen kovasti vettä, tänäpäivänä on välliin paistanu ja välliin satanu meleko kylymä ilima on ollu.

Vierailija

Hei Vierailija 3.7.2014 klo 17:43!

Mihinä tuollaasta sun murrettas puhutahan, ku siel on "kylymä ilima" aiva niinku eteläpohojalaasekki sanoos muttei se kumminkaa oo eteläpohojalaasta? Onko johonaki lännen ja irän välis?

Moon tuo Vierailija 3.7.2014 klo 17:37. Minen ainakaa viä rekisterööny ittiäni mutta pannahan ny näin väliaikaasesti allekiriootukseksi vaikka Äitee.

 

Äitee

 

Vierailija

Joku sellaanen murret se kumminki on, johona on vaikutteeta sekä itä- että länsimurtehista. Ei sun tokikaa tartte sitä tarkemmin kertua, josset taharo 

 

Äitee

Vierailija
Vierailija

Väärinhän arvasit minähän oon palio enämpi pohjoseen päin.

Ookkohan nää oulusta, tai ainaki aika läheltä. Ei sun tartte vastata , mutta ois se vaan ku joku kiriottelis sieltäki päin. Pohojanmaan murre on komiaa!

liisa

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat