Jyrääkö Sote-uudistus pikkukuntien vanhuspalvelut?

Pienissä kunnissa pelätään, että Sote-uudistus vie lähipalvelut. Miten käy esimerkiksi Kosken kunnassa, jossa vanhuspalveluihin on satsattu paljon?Lue koko juttu

Jyrääkö Sote-uudistus pikkukuntien vanhuspalvelut?

Kommentit (3)

Vaikuttaa että heillä on asiat kunnossa, toistaiseksi.  Nyt valtio puuttuu  touhuun, hallinto vie rahat  ties minne, kotipalvelut kilpailutetaan ja asia on pilattu.

Suomi on täynnä hallintoa. Valtion ja kuntien henkilöstömäärä on tajuttoman iso.  Kuusinkertainen johtoporras ja työn tilaaja että tuottaja porras.

Sitten rahapulassa kilpailutetaan kaikki työt  mikä tarkoittaa laadun heikennystä  Tästähän on jo näyttöä hoivakodeissa.

Politiikkot  on  hoivasuhdeen  määritelleet  huonoksi. Mutta innolla asiaa huononnetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija 18.17 ihan näin se on ja minkä tähden. Meillä on vahva ammattiyhdistysliike, kuntien ihmisiä yhdistytilanteessa, taataan 5 vuoden työpaikka, vaikka työtä ei oikeasti olisi. Muutoin päättäjissä on kuntien ja kuntayhtymien työntekijöitä pilvin pimein, jopa kunnanhallituksessa, valtuustossa jos olisivat, se vielä menisi. Äänestäjät , me olemme valinneet päättäjät ja mistähän syystä äänestysprosentti on yleensä alhainen kunnallisissa vaaleissa. Pikkupomoja löytyy joka kunnassa ja kuntayhtymässä, käskyttävät alaisiaan ja asiakkaitaan, eivät likaa käsiään varsinaiseen työhön. Hoitopuolella tämä näkyy törkeästi. Rahaa ei riitä hoitajien palkkaukseen, mutta nämä pomot, heille pitää maksaa vielä bonustakin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat