Kommentit (3)

Vierailija

Vaikuttaa että heillä on asiat kunnossa, toistaiseksi.  Nyt valtio puuttuu  touhuun, hallinto vie rahat  ties minne, kotipalvelut kilpailutetaan ja asia on pilattu.

Vierailija

Suomi on täynnä hallintoa. Valtion ja kuntien henkilöstömäärä on tajuttoman iso.  Kuusinkertainen johtoporras ja työn tilaaja että tuottaja porras.

Sitten rahapulassa kilpailutetaan kaikki työt  mikä tarkoittaa laadun heikennystä  Tästähän on jo näyttöä hoivakodeissa.

Politiikkot  on  hoivasuhdeen  määritelleet  huonoksi. Mutta innolla asiaa huononnetaan.

Vierailija

Vierailija 18.17 ihan näin se on ja minkä tähden. Meillä on vahva ammattiyhdistysliike, kuntien ihmisiä yhdistytilanteessa, taataan 5 vuoden työpaikka, vaikka työtä ei oikeasti olisi. Muutoin päättäjissä on kuntien ja kuntayhtymien työntekijöitä pilvin pimein, jopa kunnanhallituksessa, valtuustossa jos olisivat, se vielä menisi. Äänestäjät , me olemme valinneet päättäjät ja mistähän syystä äänestysprosentti on yleensä alhainen kunnallisissa vaaleissa. Pikkupomoja löytyy joka kunnassa ja kuntayhtymässä, käskyttävät alaisiaan ja asiakkaitaan, eivät likaa käsiään varsinaiseen työhön. Hoitopuolella tämä näkyy törkeästi. Rahaa ei riitä hoitajien palkkaukseen, mutta nämä pomot, heille pitää maksaa vielä bonustakin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat