Kommentit (3)

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Suvun nuoriso allekirjoittaa kyllä tuon jotta Lontoo on se TOP1. Myös omassa nuoruudessani oli huippua kun pääsi Lontooseen, se oli nuorisomaailman Mekka. Haskaa että Lontoo on vuosienkin jälkeen edelleen ykkösenä.

Sarmuusa1
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Lontoossa en ole käynyt, tyttäreni useinkin, kun hänen opiskelukaverinsa asuu siellä päin. Sain viime syksynä tuliaiseksi kaulaliinan, jossa on Britannian lippu. Olimme käymässä pikkukaupungissa Etelä- Suomessa, illastimme ravintolassa ja kuinka ollakaan, viereiseen pöytään tuli brittiläisten nuorten miesten joukko. Tehdessämme lähtöä heilautin huivini auki ja voi, miten he riemastuivat. Kokosivat tuolimme heidän pöytäänsä ja vaativat saada tarjota ainakin yhdet pintit. Lauluksihan se tapaaminen meni, hoilasimme Olen suomalainen, he omalla kielellään ja me tieysti suomeksi. Tarjoilijat vain naureksivat esityksellemme. Käyntikortit saimme ja lämpimät tervetulotoivotukset Lontooseen.

Euroopassa on minulle mieleenpainuneita matkakohteita, kuten Rooma ja Italia kokonaisuudessaan, Ateena, Budapest sekä pikkuinen Lyypekki. Riika keskiaikaisena kaupunkina kiehtoo myös, Jurmalan rannat ovat upean upeat.

Tilasimme matkan Saarenmaalle elokuun loppupuolelle. Tästä surullisesta elämämme jaksosta huolimatta tyttäreni vaatii, ettemme saa perua matkaa. Uudet seudut ja kotoa pois lähteminen saattavat olla hyvinkin lohduttavia kokemuksia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat