Synkkä tilanne Suomessa: Yhdellä miehellä 1 120 maksuhäiriömerkintää

Maksuhäiriöisten määrä on kasvanut lähelle Suomen ennätystä. Asiakastieto uskoo, että tänä vuonna nähdään vielä uudet karut luvut.Lue koko juttu

Synkkä tilanne Suomessa: Yhdellä miehellä 1 120 maksuhäiriömerkintää

Kommentit (4)

" Velallinen voi lyhentää maksuhäiriömerkinnän voimassaoloaikaa  maksamalla velan pois".

Luin juuri jostakin, että maksuhäiriömerkintä säilyy tietyn ajan vaikka velka olisikin maksettu pois.

Onko näin?

Synkkä tilanne todellakin. Pakko on kuitenkin pystyä jotenkin elämään!

Sellaista se on kun ei ihmisille makseta tarpeeksi palkkaa elämiseen! Ja miksi ei makseta? Tuhannen taalan kysymys.......

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ja kun maksetaan, eivät kaikki osaa sitä rahaa käyttää, eli laittaa itseään kuriin ja järkeillä mihin se riittää. Näin minä teen ja hyvin tonnikuukaudeksi riittää!Kun on pakko! Kun en halua ottaa millaistakaan velkaa. Eikö näin pitäisi kaikkien pienituloisten elää?Rahkeidensa mukaan!

Ne on nämä poikkeustapaukset jotka ei osaa hoitaa raha-asioitaan. Suurin osa ihmisistä kyllä osaa.

Mutta. Silti tekee tiukkaa niukalla tulolla eläminen. Kaikki elämiseen tarvittava on kallistunut. En erittele mikä minkin verran, mutta yleisesti ottaen kaikki. Entä onko ihmisten tulot kasvaneet samaa tahtia?? Tai he ovat peräti jääneet työttömiksi. Karenssia pukkaa siinä jos jonkin joutavan asian takia.

Ja mitenkäs nyt käy eläkeläisten indeksin kanssa? Tämä Rinne hyväkäskö se meni ja poisti indeksikorotukset eläkeläisiltä?? Että ei riitä että Lipponen leikkasi suoraan yli 400 euroa vai oliko se markkoja silloin. Tuli taitettua indeksiä ynnä muuta heikennystä. Nyt sitten lyötiin oikein luu syvälle kurkkuun ja poistettiin koko indeksikorotus!!

Loppuiko sitten elintarvikkeiden ym. hintojen korotus myös??

Arvaa kaksi kertaa kuinka kävi. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat