D-vitamiinin puute on suuri riski yli 55-vuotiailla

Kommentit (11)

Vierailija

Aina vaan säikähdän näistä kuolemanrisi-uutisista. melkein sain sydärin!

- Ei vaiskaan, hyvä on tietysti tietää mitä puutoksia pitäisi ehkäistä. Aikamoinen määrä terveyskaupan tuotteita komeileekin hyllylläni.

Vierailija

Niin kauan kuin muistan on puhuttu D-vitamiinin puolesta. Luulisi, että jokainen sen jo ymmärtää jos tahtoo elää edes jotenkin terveenä. Kaikki vain ei välitä. Kaikkein helpoin tapa hankkia  D3-vitamiinipurkki on nämä postimyynnit. Syön 50µg - onko tuo sitten mikrogrammaa päivässä ja ymmärtääkseni se on tarpeeksi.

Vierailija

Ukot! 

 

D-vitamiinia poskeen, ei tarvihe hypätä koskeen, jos eokko jottaen mukavoo ehottaa, kun d-pillerin poskeen laetat - jo eräski veitikka elloon herree ja toemintatarmoo toetottaa!

 

- eräs joka aamulla heräs, ja...

Vierailija

D - vitamiinistä on pitkään ollut puhetta ja täälläkin useampi aloitus aiheesta.  Miksi vierittää yhtä ja samaa, vai istuuko paremmin vanhan ajatusmaailmaan, kerrataan ja kerrataan kuin pikkulapsia opetetaan. Ärsyttää!

Jokain epohjoismaalainen kärsii D-vitamiinin puutteesta, koska se  tulee auringonvalosta. 50 kikrogrammaa vähintään joka aamuu. Elämä maistuu ja kaikki flunssat pysyy poissa.

Vierailija

Täytyy sitä olla muutkin vitamiini ja hivenaineet, että omegarasvat palanssissa. C- vitamiini on tärkeä. 

Vierailija

B-vitamiinin puutos on aivoille pahempi, muistisairausriski lisääntyy. Puutoksen aiheuttamat muutokset aivoissa ovat pysyviä.

Noniin

Olen ottanut d-vitamiiniä 100 mikrogrammaa/vrk  jo vuosia. Arvo on myös mitattu verestä ja oli hyvällä mallilla. Käytön aloittaminen aikanaan johti siihen, että saatoin jättää verenpainelääkityksen kokonaan pois kun paineet pysyneet kunnossa. Flunssaakaan en ole sairastanut 10 vuoteen, tähän voi tietenkin olla muutakin syytä kuin d-vitamiini.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat