Kommentit (5)

Vierailija

Minulla on tuntemus, että apteekki on ainoa paikka jossa ihmisen sairaus ymmärretään. Silloin ihminen on hauraimmillaan ja he osaavat todella hyvin kohdella eli ovat auttavaisia ja hienotunteisia ja osaavat vastata kysymyksiin ja jos ei niin ottavat selvää...hetki vain tarkistan! Olen töykeyttäkin tavannut, mutta en jäänyt sitä  murehtimaan.

kirsikankukka55
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Omat kokemukseni apteekin palvelusta ovat melkein yksin omaan myönteisiä. Vaikka heillä olisi kiireinen päivä, ei se kyllä näy asiakaspalvelussa. Apteekkiin menee mielellään...

La mer
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Olen oikein tyytyväinen apteekkien asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun. Aloituksen lause "saa aina loistavaa palvelua" ampuu kyllä yli - ihmisiähän farmaseututkin on...

Tyytyväinen en ole apteekkien hinnoitteluun reseptivapaissa lääkkeissä ja vitamiineissa. Apteekin hinta esimerkiksi 100 migrogramman D-vitamiinissa 18 centtiä kappale, ulkomailta tilaamalla 3,6 centtiä kappale. Unihäiriöihin 1mg melatoniini Suomessa 21-30 centtiä kappale, ulkomailta sama tuote 4 centtiä. Postikulut  4-5 euroa lähetys.

Ymmärtäisin, jos olisi vaikka kaksinkertainen hinta, mutta 5 - 7 kertaiset hinnat ei ole muuta kuin apteekkien ahneutta.

Vierailija

Myös minä olen ollut erittäin tyytyväinen apteekin palveluun. Ovat tilanneet sellaiset lääkket, joita ei ole ollut ja ilmoittaneet, kun ovat olleet noudettavina. Palvelu on ollut hyvää, ystävällistä ja asiallista. Bonuksena vielä mahdollisuus lääkkeiden mahdollisten yhteisvaikutusten tarkistamiseen!

Juuli C
Seuraa 
Liittynyt6.7.2014

.

Erittäin tyytyväinen. Lääkeet ei-reseptilläkin tuodaan 4 e  maksua vastaan kotiin jo samana päivänä. Hoidetaan reseptien uusintakin. Lisäksi on drive- in palveluluukku jossa taksiin tai yleensä autoon palvellaan ettei edes autosta tarvi nousta.

Juuli

.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat