Vierailija

Katolisen kirkon ympärillä on kuohunut useita vuosia pedofilia skandaaleja. Uusin kohu paljastaa, että katolisen kirkon sisällä on harrastettu rituaalisia lapsimurhia, joiden verta on nautittu kirkon saatanallisessa mustassa messussa. Kyseessä ei ole katolisen kirkon parjauskampanja, vaan todistettu fakta, josta kansainvälinen rikostuomioistuin Brysselissä (ITCCS) valmistelee juttua, eli syytteitä rikoksiin osallistuneille katolisen kirkon jäsenille.

Viimeaikaiset katolista kirkkoa koskevat paljastukset tuovat esille sen tosiasian, että katolinen kirkko ei ole Jumalan seurakunta, vaan Ilmestyskirjan kuvaama suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti. On todella järkyttävää millaisia kauhistuksia katolinen kirkko on tehnyt koko olemassa olevan historiansa ajan. Todella ikävää on se että monet ihmiset ovat virheellisesti ja väärin perustein luulleet Rooman katolisen kirkon edustavan Raamatullista kristinuskoa, jota se ei suinkaan edusta.

sivulta    http://www.kotipetripaavola.com/mustamessujalapsiuhrit.html

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rooman katolinen kirkko ylistää luciferia latinankielisessä pääsiäisen yöjumalanpalveluksessa (messu). 2012 paavi Benedictus lauloi pääsiäismessussa latinaksi: flammas eius lucifer matutinus inveniat ille inquarn lucifer qui nescit occasum Christus Filius tuus - Liekehtivä lucifer löytää ihmiskunnan. Minä sanon, oi lucifer sinua ei koskaan voiteta, Kristus on sinun poikasi.

 

Paavi Franciscus lauloi pääsiäismessussa 2013 saman laulun luciferista minkä Benedictus lauloi 2012. Kristuksen sanominen Lusiferin pojaksi on hämäystä, sillä Lusiferilla he eivät suinkaan tarkoita Raamatun Jumalaa, vaan saatanaa, sillä he ovat sekaantuneet saatananpalvontaan.

 

Entinen jesuiitta pappi Malachi Martin, joka oli Vatikaanin sisäpiirissä yli kahdenkymmenen vuoden ajan on kirjoittanut ennen kuolemaansa, että vatikaanissa oli okkultistinen salaliitto, jossa harjoitettiin saatanallisia rituaaleja, jotka oli omistettu luciferille. Tällä tavalla jesuiitat kontrolloivat Vatikaania ja paavia. Nykyisin paavina toimii jesuiitta, joka toimii kulissien takana jesuiittojen päämäärien hyväksi. Jesuiittojen vaikutus yltää kaikkialle ja uuden maailmanjärjestyksen aikana ihmiskunta valjastetaan palvomaan luciferia, eli saatanallista henkivaltaa, antikristusta, jonka juoksupoikia jesuiitat ovat.

 

Malachi Martinin paljastuksia koskien saatanallisista rituaaleista pidettiin kirkon mustamaalaamisena, mutta nykyisen tiedon valossa tiedämme Martinin puheen olevan totta, sillä Martin tarkoitti saatanallisilla rituaaleilla katolisen kirkon saatanallista mustaa messua, jossa juodaan murhattujen vastasyntyneiden lasten verta. Malachi Martin oli jesuiitta, joka työskenteli vuosina 1958-64 Roomassa, ollen läheisessä suhteessa kardinaali Augustin Beaan sekä paavi Johannes XXII:een. Martin oli myös professori (Vatican's Pontifical Biblical Institute). Hänellä oli todellista sisäpiirin tietoa Vatikaanin ja katolisen kirkon ylimmiltä portailta. Todennäköisesti hän on tullut omantunnon tuskiin, koska hän on paljastanut saatanallisten rituaalien olemassaolosta katolisen kirkon sisältä.

 

Martin Malachi kirjoitti kirjassaan The Keys of the Blood, että saatanallisia pedofilia rituaaleja on harjoitettu katolisen kirkon sisällä tiettyjen piispojen ja pappien toimesta. Kirjassaan Windswept House: A Vatican Novel (1996) Martin kertoo seremoniasta nimeltään langenneen arkkienkeli Lusiferin valtaan korottaminen, joka on luultavasti pidetty pyhän Paavalin kappelissa Vatikaanissa. Martin linkitti tämän kruunauksen saatanalliseen rituaaliseen kruunaukseen, joka tapahtui kesäkuun 29. päivä 1963. Martinin kirjat olivat romaaneja, mutta ne eivät vähennä hänen kirjojensa sanoman totuus arvoa, sillä hän itse kertoo niiden olevan totta, eikä mielikuvitusta.

 

John Loeffler (radiojuontaja - Steel on Steel radio show) kysyi Martinilta oliko Vatikaanin vihkiminen saatanalle totta, tapahtuiko se? Martin vastasi, kyllä se tapahtui. Malachi Martinin kirjat eivät ole siis pelkästään romaaneja, vaan niissä on myös mukana oikeita ja todellisia tapahtumia.

Paavola ei osaa latinaa, ja kun hän yrittää, ovat tulokset juuri tuollaisia.

Pääsiäisen messussa kyllä lauletaan ylösnousseesta Kristuksesta, joka tuo valon.

Vierailija

Rooman katolinen kirkko ylistää luciferia latinankielisessä pääsiäisen yöjumalanpalveluksessa (messu). 2012 paavi Benedictus lauloi pääsiäismessussa latinaksi: flammas eius lucifer matutinus inveniat ille inquarn lucifer qui nescit occasum Christus Filius tuus - Löytyköön tämä liekki yhäti palavana aamutähden (lucifer) kautta: aamutähden (lucifer), joka ei koskaan laske – Kristuksen, sinun poikasi.

Paavi Franciscus lauloi pääsiäismessussa 2013 saman laulun luciferista minkä Benedictus lauloi 2012. Kristuksen sanominen Lusiferin pojaksi on hämäystä, sillä Lusiferilla he eivät suinkaan tarkoita Raamatun Jumalaa, vaan saatanaa, sillä he ovat sekaantuneet saatananpalvontaan.

Katolinen kirkko puolustaa lucifer-oppiaan sanomalla, että latinaksi lucifer tarkoittaa valon kantajaa tai tuojaa sekä että lucifer tarkoittaa alunperin planeetta Venusta ja sen kirkkautta. Raamatussa lucifer sana yhdistetään syntiin ja vääryyteen sekä kapinaan Jumalaa vastaan. On siten täysin selvää, että katolisen kirkon luciferin palvonta on palvonnan osoitus saatanalle, ei Raamatun Jumalalle. Katolisen kirkon sisäpiiristä vahvistetaan, että siellä palvotaan saatanaa. Tämän todistaa myös saatanan, eli Lusiferin valtaan asettamisen seremonia Vatikaanissa. Todisteet ovat kiistattomat. Kaikki katoliset eivät ole mukana saatanallisissa rituaaleissa, mutta kiistattomien todisteiden mukaan kirkon korkeimpien asteiden jäseniä on sekaantunut avoimeen saatananpalvontaan.

Toi oli Paavolaisen sivulta.

Vierailija

Vastenmielinen kirjoitus.

Olisi pitänyt kuulla vastapuolta myös.

Mitä mieltä on paavi?

Mitä sanovat esim. hurskaat puolalaiset?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat