Mistä saan lisätuloja eläkkeellä?

Haaveissa on etelänmatka, uusi moottorisaha ja teatteriinkin tekisi useammin mieli. Keräsimme seitsemän vinkkiä, joilla voit kartuttaa kassaasi.Lue koko juttu

Mistä saan lisätuloja eläkkeellä?

Kommentit (6)

Olisiko vapaaehtoistyt jo hinnoiteltu. Niin se pitää olla  eikä käyttää köyhää hyväksi tuossakin paikassa.

Olisin jo varakas jos olisin saanut kaikesta vapaaehtoistyöstä palkkaa, niin paljon sitä on elämän aikana tullut tehtyä. Oli muotiasia, että jokainen kynnelle kukenevä teki papaaehtoistyötä jossaki yhteisössä. Ihmistä käytettiin todella hyväksi sellaisissakin paikoissa joihin ei papaaehtoinen auttaminen edes sopinut tai edes ollut oikeutettua. Sillä osaltaan nostettiin yhteiskuntaamme vaurauteen, mutta edelleen köyhimmät ja eläkeläiset saavat kärsiä.

Lisätuloja saan marjastamalla,käsitöillä,kirpputorikaupalla,kunnostamalla ja myymällä tavaroita+vaatteita

tarja-liisa

vapaaehtoistyö on vapaaehtoista (palkatonta) palkkana hyvä mieli tein vapaaehtoisena kriisityötä viisi vuotta ja muuta auttamista 15vuotta,opin paljon,ennenkaikkea kiitollisuutta:)

tarja-liisa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käyn muutaman tunnin viikossa työssä vuokrafirman välityksellä. Ihan sama mitä teen kunhan saan palkan. Enää ei tartte uranäkymiä olla. Vapaaehtoistyötä en tee millekään näille spr ja muut, enkä sairaalassakaan, vaikka sinne voisin kyllä mennä jos olis laulu tai soittotaitoa.

marjastus ja sienestys kyllä kiinnostaisi, mutta ilman kaveria ja autoa ei oikein onnistu.

Vapaa-ehtoistyötä minäkin tehnyt aikoinaan yli neljä vuotta. Sain siitä pientä korvausta, joskin se nyt meni silloin matkakuluihin osa.

Kyllä vapaa-ehtoistyöstäkin jotain pitäisi saada. Vaikka edes jotain syödäkseen, jotta säästäisi siinäkin. Riippuu tosin millaista ja miten monta tuntia sitä sitten tekisi.

Minulle jäi kyllä tosta omasta vapaa-ehtoistyöstä ihan mukava fiilis ja olihan se parempi olla jossain kontaktissa muihin ihmisiin.

Vierailija

Kiitos hyvistä vinkeistä. Olen jo kauan haikaillut osa-aika työstä koska haluan olla osa yhteiskuntaa ja jollain tavoin tehdä hyvää muille. Olen vasta 57 v. ja en todellakaan ollut valmis jäämään varhaiselle työkyvyttömyys eläkkeelle. Tästä on jo vuosia. Hyviä vinkkejä ja innolla katson mihin ne johtaa. Kiitos.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat