Kommentit (4)

Voi miten surullisesti elämä onkaan sinua kohdellut. Hyvä, että kirjoitit tänne tuntemuksesi. Toivon hartaasti, että löydät vielä kunnon naisen  Tai jos jatkatte yhdessä, niin anteeksi annon kautta vain voi selvitä. Ja kyllä pitää uskolliseksi vaimosikin tulla. Jollain  vain se ei kertakaikkiaan onnistu koskskaan Itse olen jo jonkun aikaa avioliitossa ollut.  Ensimmäinen ehto meillä  kummaltaki oli täydellline uskollisuus. Molenpien lapsuuskodissa kun oli juuri tuota, mistä runosi kertoi. Meitä on aina kantanut tuo  uskollisuuden  varmuus ja luottamus.  Vaikeuksissakin ja varsinkin niissä   ♥♥♥

Kun luin tuon runon, niin siinä ei ollut kyse kait uskottomuudesta vaan naisesta jolla on menneisyys, naisesta jolla on ollut seksikumppaneita. Ilmeisesti mies ei ole kokenut seksiä ennemmin.

Ärsytti ja inhotti, kun noin moititaan toisen ihmisen elämää. ei kaikilla mene niin että se eka kerta on ainut ja johtaa avioliittoon. Tuskin kenelläkään.

Mutta kehoittaisin menemään psykiatrille, ihan oikeasti. On vaarallista olla liian omistushaluinen toiseen ihmiseen nähden. Ja sitten itsekin "repii" irti sitoutumisen, eli ei kykene sitoutumaan. Koska jos aikoo sitoutua, on hyväksyttävä toinen sellaisenaan kuin on. Varsinkin jos on elänyt elämää jo hyvän aikaa.

Sitäpaitsi fyysinen läheisyyden kaipuu on joillakin niin voimakas, etteivät voi elää ilman sitä. On onni jos viimein löytää ihmisen joka sitoutuu ja antaa läheisyyttä. Mutta karmea virhe jos toinen ei oikeasti sitten hyväksy menneisyyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Runosi sanoma kosketti pintaa syvemmältä.  Niin ei valitettavasti rakkaussuhteessakaan kaikki kykene "koskettamaan pintaa syvemmältä".  Tosi on sitten, että noin käy kuin sinulle, mikäli sielunkumppanuus ei ole löytynyt ja "hukkaa" elämänsä sellaiseen, joka sairastuttaa sielun.  Toivon, että tuon kokenut, jos sellainen joku on, niin uskaltautuu repäisemään irti itsensä ja että hänen kohdalleen osuu ihminen, joka aidosti on sydämessään toisen rakastamisen arvoinen.

Nim. Yksi elämä

Eka kommentoija. Tajusin väärin tuon runon kun ajattelin  kaiken parisuhteessa koetuksi. No jokaisella on oma  menneisyys. Ei sitä voi  poiskaan ottaa. Menneistä voi jutellkin keskenään, mutta ei niitä kannata vetää mukana tähän päivään. Ja ihan turhaa niistä on riidellä tai olla  mustasukkainen.  Mikäli asia painaa niin hyvä psykiatri luona olisi käydä. Suosittelen sinulle ota  rakkaus avosylin vastaan.  Monesti nainen on heti huono nainen jos on ollut miehiä paljon aikaisemmin. Mutta mieshän saa melki kunniamerkin,, ainakin ennennaikaan.   ♥♥♥

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat