Kommentit (5)

Vierailija

Ei kyse ole siitä haluaako vai ei,kun on pakko työttömyyden,pätkätöiden vuoksi monen eläke jää niin pieneksi että on pakko hankkia lisäansioita:(

ja luku sinäänsä ovat omaishoitajat jotka työskentelevät 80-90vuotiaiksi asti pääsemättä koskaan ansaitulle eläkkeelle

tarja-liisa

Vierailija

Monasti yhteiskunnalle  pelkä menoerä kun vanhat ihmiset valtion tai kuntien toimistoissa hoitaa turhaa paperihämmennystä.

Vierailija

Olen sitä mieltä että kun eläkeikä on saavutettu, niin annetaan vapautuvat työpaikat nuorille. Nuorille työpaikat ovat paljon tärkeämpiä. Monella eläkeikäisellä on jo kaikki hankinnat tehty ja varmasti pärjää pienemmälläkin eläkkeellä jos on terve.

tyytyväinen, pientä eläkettä ja elämästä nauttiva

Vierailija

 

Jäin 63 vuotiaana ja en kyllä enää jaksais vanhaa työtäni tehdä. Nautin lasten lapsien perheiden auttamisesta, kun ei ole jokapäiväistä.

Vierailija

Iso osa noista työtä tekevistä eläkeläisistä on julkiselta sektorilta. Hehän jäävät edelleenkin täydelle eläkkeelle noin 60-vuotiaina, sillä vuonna 1995 tehty eläkeiän nosto 63-vuoteen astuu täyteen voimaan julkisella sektorilla vasta 2025.

Eli jos saa täyden 66 % eläkkeen 30 työvuoden jälkeen 58 tai 60-vuotiaana, jaksaa varmaan tehdä eläkkeen lisäksi töitäkin. Heille laadittiin erikoislaki, ettei työnteko vähennä eläkettä.

Jos joku kiistää tämän, hänen pitää kertoa faktat eikä vain yrittää väittää tätä kirjoitusta paikaansa pitämättömäksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat