Toisessa iltapäivälehdessä oli juttu, joka oli otsikoitu näin: "Antti Tuisku leikkautti kesätukan. Todellinen  EVVK-uutinen (ei vois vähempää kiinnostaa). Siis ketä asia vois kiinnostaa. Luulis, että ei fanejakaan.

Sama on täällä ET-palstallakin. Hyvin vähän uusia aloituksia. Todennäköisesti kesähelleväsymystä, itsekin poden saamattomuutta ja kirjoitukset jääneet vähiin. Ehkä sitten syssymmällä piristyy.

Ainakin itsellä myös nämä nekatiiviset uutiset ympäri maailmaa hieman huolestuttaa ja ehkä masentaakin. Jatkuvaa lamaa, sotaa, murhia ym negatiivista. Kun avaa TVn ja katsoo uutisia niin ihan on alkanut pelkäämään näitä hirmutekoja. Afganistanissa autopommi tappoi 70 ihmistä, Israelin ja Hamasin sodan lapsiuhrit, Syyrian sodan kauheudet, Ebola ja sen tappavat seuraamukset. Ja paljon paljon muuta.

Viikon paras uutinen taitaa olla Turun telakan nousu uusien omistajien myötä ja sen piristävä vaikutus työllisyyteen-

MUTTA, näillä mennään. Vielä riittää ruokaa ja juhlahetkinä viiniäkin. Minulle ja meidän mummolle riittää, mutta entäs lapsenlapsille...

Sateita ja kuvan herkkuja odotellessa.

Kommentit (10)

Vierailija

Juuri näin. Nykyelämä on pelkkää lamaa ja kauhua. Yhä harvemmin on mitään positiivisia asioita, iloisia asioita tarjolla. 

Siksikö täälläkin monet ketjut on pelkkää riitaa ja kanssakirjoittajan haukkumista. 

Mamiii

Vierailija

Juuri näin. Nykyelämä on pelkkää lamaa ja kauhua. Yhä harvemmin on mitään positiivisia asioita, iloisia asioita tarjolla. 

Siksikö täälläkin monet ketjut on pelkkää riitaa ja kanssakirjoittajan haukkumista. 

Mamiii

Tämä on yksi harvoista palstoista joihin voi käydä vittuilemassa ilman, että tarvitsee edes kirjautua, toisekseen minkäänlaista sensuuria ei tunnu olevan voi kirjoitella mihin ketjuun tahansa aivan mitä lystää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomesta on tehty innhokkialue.  Pätkäuutiset  heittää läppää sotakohteista ilman mitään todellisuutta. Tärkeintä on kuvitteelliset tai todelliset  kuolleet.

Täysin toisarvoisia on jutut  kuinka Opama toivoo rauhaa ja sopua samalla kun israel  ohjuksilla tuhoaa koulun ja oppilaat.

Eu on yksi kirottu. Sieltä riittää filmiä kuinka homeparrat ja muut sekovanhukset kasaantuu milloin minkin takia.

Kyllähän sitä välillä ihmettelee että mitäköhän nuo suomelle kuuluu.  Leikitään niiin kansaivälistä että kolari  Italiassa mainitaan  tai tulipalo Ausraliassa.  Kotimaassa ei mitään.

Kun kuuntelet radiosta, niin paikallista kuin yleä, varmasti on uutisia kotimaasta.. Voit tietysti aliarvioidakin, mutta sehän taas ei merkitse mitään.

Yleistäisin hitusen La Merin otsikkoa. Tuon olen minäkin huomannut, mutta tuntuu kaikilla lehdillä olevan sama tilanne. Jos väki kaikkoaa heinäkuussa ainakin Hesasta, niin todella jutut hiljenevät lehdissä.

Tämän päivän Iltasanomissa oli kirjoitus, miten venäläiset ovat iloisia, kun suomalaista pahanmakuista maitoa ei enää tuoda Venäjälle. Brittiläinen toimittaja puolestaan taas kaipaili hyvää suomalaista maitoa, koska venäläinen maito maistuu utareelta. Minulla on jotenkin sellainen käsitys, että naapuriväki pitää vain sellaisesta maidosta, joka on heidän kotimaista utareelle maistuvaa ja johon lisätään pikkuisen vodkaa....

Heinäluoma oli näpäyttänyt Stubbia, kun ei ollut saapunut kutsusta huolimatta paikalle, oliko nyt talousvaliokunnan kokoukseen. Onhan se ymmärrettävää, kun tuli estosta faktat tietoon. Stubbilla oli lähes vastaavanlainen meeting puoluekavareittensa kanssa meren rannalla, terassilla. Sinne hän ajeli varvassandaaleiissa ja Jopo-pyörällä.

Eihän hän millään olisi tuolla kulkuneuvollaan ehtinyt kaupunkiin vaikka hyväkuntoinen urheilija onkin. Toivotaan, että Heinäluoma ymmärsi vakavan tilanteen.

Tässä muutama juttu tältä päivältä.

Öitä kaikille!

gastella

Vierailija

Pakotteita, vastapakotteita, pakotteiden pakotteita. Kierre on valmis, mihin mahtaa johtaa.

Vielä viime viikolla meidän varvastossupääministerimme loihe lausumaan, että Venäjän toimilla ei ole   suurta vaikutusta Suomelle ja hieman ylimielöisesti heristeli etusormeaan Venäjän suuntaan. Nyt on   Valion Idänvienti seis, samoin isojen lihatalojen tuotteet ovat kiellossa, eli satojen miljoonien  tappioita pukkaa. Mitä enemmän EU ja USA räksyttävät Venäjän suuntaan sen hankalammaksi meidänkin olomme muuttuu. Venäjällä on vielä suuret kortit käsissään. Odottaako alkutalven pakkasia ja vasta sitten idän karhun käsi menee kaasuhanalle ja kenties kuristaa sähkönkin myyntiä. Samoin on valttikortit Suomea ja etenkin Finnaisria kohtaan käyttämättä.

Nyt Venäjä tuo pihvinsä Arkentiinasta jaa juustot Uusi-Selelannista ja samalla kehittää omaa maatalouttaan. Heillä tuskin tulee ruuasta pulaa. Eli Venäjäpakotteet kääntyvät etenkin Suomea kohti, eli me olemme yksi suurimmista häviäjistä.

Nähtäväksi jää, vaikuttaako lihan ja maitotuotteiden ylituotanto Suomen hintatasoon, luulisi hintojen laskevan.

Ei Venäjän aivan yxkax saa maatalouttaan tuottamaan, lehmiäkin pitäisi saada aikamoinen määrä lisää, jotta  maitotuotteet vastaisivat nyt rajoitettua tuontia. Perustuotteena kuitenkin pysyy maan oma "utaremaito" sekä on hankittava laitteita ja osaamistaitoa näihin tuotteisiin, mitä kansa on nyt tottunut ulkomailta saamaan.  Saattaa käydä niin, että joitakin vuosia kansa elää lähes kuin Pohjois-Koreassa. Tähän kansa ei ole tottunut, vaikka on vasta 25 vuotta Neuvostoliiton ajoista. Silloinkin kansalla oli kotimaista ruokaa yllin kyllin. Nyt ovat vain tottuneet ulkolaisiin tuotteisiin. Olen nähnyt lukuisia kuvia Neuvostoliiton aikaisista kauppojen tyhjää näyttävistä hyllyistä ja pitkistä jonoista.

Siperian ylilennoista ei kait vielä ole lopullista päätöstä. Siinä Venäjä taitaisi lyödä kirveen lopullisesti omaan nilkaan. Vastaiskuna saattaisi tulla kansalaisten pääsyn rajojen ulkopuolelle, tiukka viisumipakko. Kyllä Sipera ja koko Venäjä on ennenkin ilmateitse kierretty ja perille päästy niin Aasiaan kuin Japaniinkin.

Venäjän kansaahan nämä pakotteet nytkin kohdistuvat. Toivottavasti näin ei tapahdu.

Stubbhan pelästyi ja jo käänteli puheitaan. Parempi olikin, kun alkoi neuvoa puoluekavereittensa pukeutumista oikein txt-viesteillä. Asiantuntija hän siinä lajissa onkin. On tottunut tuolla mualimalla toimimaan parkettien partaveitsenä.

Toivotaan, ettätilanne rauhoittuu ja Venäjän herrat palaavat ruotuihinsa.

gastella

 

 

ehkä on juttu pula, ja ehkä ex-misseillä työpula, kun jatkuvasti ovat iltapäivä lehtien sivuilla  SAMAT missit, milloin ulkomailla, milloin rannalla tai muuten vaan esillä. Onhan niitä UUSIA ja kauniita naisia muitakin välillä kuvattavaksi.Ou nou !

Kestohitti  on nyt tulitauko. Milloin se ei pidä, millon sitä jatketaan, joskus rikotaan (lähes aina)  Kuka neuvottelee seuraavaksi.  On päätetty alkaa, päätös voi siirtyä, sopua ei löydy.

Hupaisaa kirjoitella tuollaista moskaa. Sotatilanne on päällä eikä mahdollinen  tulitauko merkkaa mitään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat