Pitäisikö pyöräiljöillä olla promilleraja?

Kesäisin pyöräillään ja helteet nostavat panimotuotteiden kulutusta. Pitäisikö pyöräiijöillä olla promilleraja? Niin ehdottaa tutkija.Lue koko juttu

Pitäisikö pyöräiljöillä olla promilleraja?

Kommentit (8)

Pitäisi olla promilleraja - ei yhtään oteta jos ajetaan millä kulkuneuvolla tahansa.

Ihmisten välinpitämätön kaytös on niin tulkittavissa, että heille on - luettava lakia- kun muuten ei välitetä, aiheutetaan vaaraa toisille kulkijoille kuin itselleen.

Kuka tuonne liikenteeseen uskaltaa selvinpäin lähteä fillaroimaan. Mielestäni muutaman tuopposen tuuterissa sotkeminen sujuu paljon jouhevammin ja matka taittuu leppoisissa tunnelmissa. Mutta koska pian on syksy ja pimeä koittaa jo alkuillasta, ei valoja eikä kissan silmää saa unohtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voi sitä ihan itseään ajatellen ja noin toimia kuin klo.0:22 unikuvissaan miettii. Mutta vastuullinen ihminen ajattele kanssakulkijoitaan joille voi aiheuttaa vahinkoa. Siis ei minkään vertaa kannateta  Alkoa, oli alla mikä tahansa ajoneuvo.

Ei, poliisien työmäärää on turha lisättä tälläisillä, poliisilla on jo nykyäänkin valtuudet keskeyttää pyöräilijän matka jos katsoo sen parhaakseen.

Ja jos humalainen törttöilyllään aiheuttaa kolarin hän on nykyäänkin korvaus vastuussa promillerajalla ei saavuteta mitään hyvää päin vastoin.

Jos laitettaisi se työmäärä sinne ajajien omien korvien väliin, niin säästyisi poliisien aika ja voimat.

Vierailija

Jos laitettaisi se työmäärä sinne ajajien omien korvien väliin, niin säästyisi poliisien aika ja voimat.

kirsikankukka55

kaikenlaisia rajoja voi tietenkin laittaa, mutta jos samalla poliisien määrää vähennetään ja poliisipiirejä suurennetaan, ei taida humalassa pyöräilyä ehtiä valvomaan kukaan.

Miksi aina pitäisi laittaa joka asiaan rajoja ja rajoituksia. Sitten pitäisi olla joku taho asiaa valvomassa. Syyllinen pitää tottakai löytää ja hänet pitää tuomita. Vähintään sakkoja, mutta mieluummin linnaa - vaikka ihan vähänkin.

Eikö kerrankin voitaisi luottaa luojan luomaan, että hän ihan itse osaisi jotain oikein. Aina sellainen tyyppi löytyy, joka ei siihen pysty, mutta miksi yhden mädän perunan takia koko säkillinen pitäisi kipata kompostiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat