Happaniko Venäjän maitotili?

Aika aikaa kutakin. Raija Oranen herättää henkiin Venäjä-pelin loistokkaat veteraanit. Mutta millä säännöillä nyt pelataan?Lue koko juttu

Happaniko Venäjän maitotili?

Kommentit (8)

Isonpaa ei pidä ärsyttää.  Mutta sitä meidän lapselliset politiikot ei ymmärrä.  -90 luvun lamaa on selitetty venäjän kaupan pysähtymisellä.  Taitaa historia toistaa itseään.

Kun Pietarissa on enempi ihmisiä kuin koko Suomessa  niin siinä hiton hyvä kauppakumppani.

Mutta ei, Natoon vinkuu kokkarenerot.  Se saattaa suomen tuhon alaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin povataa, lööpeissä on asiasta kirjoitettu. Vievätkö maitoa omaan tarpeeseen, kuten suomalaiset kaljaa sieltä päin Suomeen . Tuleeko sit maitoralli, ja jos niin missä laajuudessa. Tuskin ny Moskovan uusrikkaat päivittäiset maitonsa Kiteeltä asti hakevat........ Tai ellei sit lentäen Helsingistä.

Maitorallia ehkä voi tullakin, kunhan muutama päivä kuluu.Suomalaiset maito tuotteet ovat maailman parasta huippuluokkaa, siihen tasoon ei helpolla pystytä muualla maailmassa. Olen ylpeä suomaisesta maidosta, sen tuotteista ja laadusta.

Muutamien päivien sisällähän sen näkee..... Suomessa osataan tehdä maidosta NIIN paljon erilaisia tuotteita ja laatu tuotteita, on hylaa, laktoositonta, eri rasvapitoisuuksilla, juustot,rahkat, levitteet eri makuisina......Suomalaiseen tasoon maitotuotteissa ei muualla pystytä, ainakaan ihan samaan.

Miten paljon sit maitoa haetaan Itä-Suomen kaupoista, jää nähtäväksi. Mut kyllä venäläiset ovat paljon jo hakeneetkin kaikkea talous/ruokaostoksia Suomen puolelta.

Mut kyl Suomessa maitoa riittää 

Eiköhän ne lähipäivät näytä tuleeko Itä-Suomeen maitorallia.Tuskin kuitenkaan maito tuotteet Itä-Suomen kaupoista loppuvat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat