Kommentit (6)

Kannattaako kesäkurpitsaa säilöä? Kun minulla on käsitys, että se on ravintoarvoltaan tosi vähäinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rhia

Jos perustelet ajanhaaskauksen vähäisillä ravintoarvoilla niin enemmän siinä on esim c-vitamiinia ja kaliumia kuin kurkussa josta monet tykkäävät mm. etikkakurkkuja tehdä.
Lisäksi jokainen meistä saa tehdä omat valintamsa omin tarpeisiinsa ja elämäänsä sopiviksi. Jos se on sinusta ajanhaaskausta niin se on sinun valinta. Joku muu valitsee toisin.

Vierailija

Minä teen kesäkurpitsasta pikkelsiä, joka säilyy muutaman viikon, siihen kun kaadetaan kuuma liemi päälle purkkiin.

Toinen on myös nopeatekoinen ja maistuu hyvälle, se tehdään myös kaatamalla kuuma liemi kesäkurpitsan ja sipulin päälle.

Kesäkurpitsat sinällään säilyvät kauan, mutta hyvälle maistuu lisukkeena itse tehty.

Vierailija

Kyllä oli ihanaa syödä äidin tekemää Zukkini/kesäkurpitsa paistia. Ensin pannulla paisettu ruskeiksi ja sitten uunivuokaan ladottu ja loppupaistos uunissa.  Vehnäjauhoja, suolaa pippuria ja kananmunaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat