Kommentit (3)

Sarmuusa1
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Olen mustikoita poimiessani huomannut, että täällä Etelä - Karjalassa puolukkasadosta on tulossa runsas. Ahkerana marjastajana ja sienestäjänä himoitsen pääsyä puolukkamättäille. Tänä syksynä en anna mieheni poimia meidän perheemme puolukoita vaan haluan itse tehdä sen.

Mustikkasatokin on täällä ollut yllättävän runsas kylmästä alkukesästä ja pitkästä kuivasta jaksosta huolimatta. Olen jo tähän mennessä saanut mustikoita n. 60 litraa ja vielä on monta hyvää marikkoa odottamassa poimijaa.

Sarmuusa1
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Eipä syö yksi ihminen tuota määrää!

Kävin tänään omassa taimikossamme keräämässä pienen erän puolukoita. Raakoja ovat vielä, odottelen viikon verran. Kerätkää, hyvät ihmiset kaikki marjat täysin kypsinä, laatu on silloin parasta. Meillä menee talven mittaan varmaan kolmekymmentä litraa punaisia syyskesän marjoja, mustikoita saman verran. 

Karviaisia ja herukoita pakastamme syöntimarjoiksi sekä mehustamista varten. Lastemme perheet haluavat kotimehua, lisäaineetonta, pakastettua ja taatusti hyvää. Laitan siihen herukoita, mansikoita, karviaisia ja omenoita. 

Iloista säilöntäsyksyä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat