Junaonnettomuus teki Eijasta 23-vuotiaana omaishoitajan

Eija Harsia oli 23-vuotias, kun hänen kihlattunsa jäi junan alle ja vammautui. Nyt takana on 34 yhteistä vuotta.Lue koko juttu

Junaonnettomuus teki Eijasta 23-vuotiaana omaishoitajan

Kommentit (7)

Koskettava elämä, uskon vilpittömän rakkauden parantavaan voimaan sekä kaikkivoivan Jumalan parantavaan voimaan.Muistan teitä rukouksissani ja varmaan moni muukin esirukoilee puolestanne.Voimia teille.

Erinomaisen upea ja koskettava omaishoitajakertomus,kiitos siitä! meitä omaishoitajia on noin kymmenentuhatta ja keskiansio noin 380e/kk,jokaisen tarina olisi julkaisun arvoinen,mutta onneksi ET-lehti on tarttunut asiaan,kiitos siitä:)

omaishoitaja Tarja-Liisa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän edes tunnusteta näitä omaishoitajia, jotka elävät sairastuneen kumppanin kanssa ja hoitavat työnsä. Ei edes älytä sitä, että näiden tarve on erilainen. Tuollainen summa on kuin luu koirale. Avustajan saisi pelleilemään kotiin ja hänelle löytyisi rahaa 1500 kuussa. En halua viettää päivääni kouluja käymättömän kanssa, olen yksin riskillä. Lähihoitajan koulutus on huvittavan vaatimaton, joka pitäisi olla perusedellytys, näille yrittäjille, jotka leikkivät avustajaa. Työikäistä omaishoitajaa ei tueta millään tavoini, hän ei kaipaa virkistyspäiviä avustettavalleen, vaan yhteistä aikaa. Kuntien pitäisi panostaa avustusseteleihin, joilla saisi siivoojan. Omaishoitaja ja hoidettava voivat olla työikäisiä.

Vierailija

Todellinen sankari - ja rakaustarina. Tippa tuli silmään. Moni olisi luovuttanut jo ensimetreillä. Terveisin tuore omaishoitaja. <3 Mistä sitä saakaan voimaa rakastaa? 

Eikku

Niin tuttua tekstiä, nimittäin lapsenlapseni vammautui 2014 ollessaan 16 vuotias, hän sai erittäin vakavan aivovamman. Hän ei koskaan kävele, kädet liikkuvat hieman, ruoka menee pegletkun kautta ja pacloven pumppu auttaa hieman spastisuuteen. Hän ymmärtää puheen mutta ei voi itse puhua. Hän on erittäin iloinen ja positiivinen nuori mies. Mutta väkisinkin tulee mieleen, miksi juuri hän? 

Ihmisyys etusijalle

Näinhän se menee että omaishoitajalle ei makseta mutta jos satut saamaan luvan palkata avustajan hänelle maksetaan.
Tähän pitäisi saada muutos.
Miten paljon kalliimmaksi tulee jos vammautunut joutuu laitokseen.
En ymmärrä päättäjien logiikkaa.
Kyllä omaishoitajalle kuuluisi kunnon palkka ettei tarvis töissä käydä ja hoitaa omaisensa ja kituuttaa ja uupua.
Tämä on todella vääryys.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat