Kommentit (4)

Vierailija

Koskettava elämä, uskon vilpittömän rakkauden parantavaan voimaan sekä kaikkivoivan Jumalan parantavaan voimaan.Muistan teitä rukouksissani ja varmaan moni muukin esirukoilee puolestanne.Voimia teille.

Vierailija

Erinomaisen upea ja koskettava omaishoitajakertomus,kiitos siitä! meitä omaishoitajia on noin kymmenentuhatta ja keskiansio noin 380e/kk,jokaisen tarina olisi julkaisun arvoinen,mutta onneksi ET-lehti on tarttunut asiaan,kiitos siitä:)

omaishoitaja Tarja-Liisa

Vierailija

Eihän edes tunnusteta näitä omaishoitajia, jotka elävät sairastuneen kumppanin kanssa ja hoitavat työnsä. Ei edes älytä sitä, että näiden tarve on erilainen. Tuollainen summa on kuin luu koirale. Avustajan saisi pelleilemään kotiin ja hänelle löytyisi rahaa 1500 kuussa. En halua viettää päivääni kouluja käymättömän kanssa, olen yksin riskillä. Lähihoitajan koulutus on huvittavan vaatimaton, joka pitäisi olla perusedellytys, näille yrittäjille, jotka leikkivät avustajaa. Työikäistä omaishoitajaa ei tueta millään tavoini, hän ei kaipaa virkistyspäiviä avustettavalleen, vaan yhteistä aikaa. Kuntien pitäisi panostaa avustusseteleihin, joilla saisi siivoojan. Omaishoitaja ja hoidettava voivat olla työikäisiä.

Vierailija

Todellinen sankari - ja rakaustarina. Tippa tuli silmään. Moni olisi luovuttanut jo ensimetreillä. Terveisin tuore omaishoitaja. <3 Mistä sitä saakaan voimaa rakastaa? 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat