Kommentit (5)

Voi hyvä luoja, sanon vaan. On tädillä  mielikuvitusta, mutta totuutta ei asiassa ole. Avaruutta on kierretty monin vehkein, mutta onko joku löytänyt sieltä jumalan taivaan?

Mikä tätä etlehden nettiä oikein vaivaa, tänne kerääntyvät kaikki ....

Tuollalailla osoitetu tekstit voisi asianomainen  mamma jättää itselleen ja omilleen perinnöksi, ei levitellä niitä täällä.

Vierailija

Vaihda lääkitystä.  Totuus on toisenlainen.

 

No, no, jokaisella on oikeus ja vapaus tuoda tuntojaan julki.  Myös näillä hurmos-hihhuleilla.

 

Olen aina pitänyt näitä nk. uskovia hieman epäilyttävinä, vinksahtaneina, ainakin vähäsen.  En ymmärrä myöskään uskontoja ja etenkään että sellaista puppua levitetään ja ihan luvan kanssa.  Eikös valehteleminen ole epätoivottavaa käytöstä.  Ja vielä kirkkoja rakennetaan, jotta siellä voidaan levittää moista "joulupukki-tarinaa".  Nekin henkiset voimavarat voisi valjastaa ihmiskuntaa hyödyttäviin harrastuksiin, tekoihin, keksintöihin.  Kyllä oikean ja väärän opettaminen onnistuu ilman jumaliakin.

Henkisesti epävakaat ovat aina keskuudessamme - yrittäkäämme ymmärtää heitä, he eivät tiedä mitä he tekevät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvät kommentoijat. Kiitos komenteista. Annampa teille tehtävän. Yrittääkää kirjoittaa lausejokin kaunis. Ja lukekaa se ääneen itsellenne.Kuvitelkaa että luette sen kaiken itsellenne. Miettikää edes hetki miltä hyväolo voisi tuntua. Ehkä saatte kiinni siitä... kaikki on mahdollista sille joka uskoo.

Oikein hyvä olo löytyy ilman mitään erityisiä uskomuksia. Toki jokainen tietenkin saa uskoa aivan mihin haluaa. Kaikki on mahdollista myös ilman minkäänlaisia uskomuksia tai uskotteluja. Niitä uskomuksia ei yksinkertaisesti tarvita, ei niin mihinkään. Amen. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat