.

Taase läks pois uus ketju vaik ei riieltykkää. Miksihä. Mut panna uus ja katotaa.

 nääs

Juuli

piggifscatsavatarvapaa

Sivut

Kommentit (149)

Vierailija

Olipa kielenkäyttö ja uhoominen sitä lajia, että oli ihan hyvä sulkea pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikö tuo Juuli ite älyä, mistä ne ketjun sulkemiset oikein johtuu? Ei kai, mutta kun on lusikalla annettu jne. niin ei voi ihan mahdottomia vaatia. Syytä poistaa tämäkin ketju.

samettiruusu

Taasko meijät pantiin pannaan?-Miekin kirjotin ihan tavallist asiaa.-Kyl nyt mennee uskottavuus ET-lehteen ja niiden toimittajiin.

Voi hyvää päivää taas!!!

 

 

Nukkumisaikaa. On taase ykspäivä täyn. Kreivkii jo vanhapiikajorriini kastel. Jote joutap hyvinkii uinailemmaa. Huomen o uus päivä.

Syksynlehtiunnii

Juuli

 

pgavaatrgoodnightvapaa

Iltaa taas!Edellises kirjotukses kirjoitin,mukava päiv ol.Tytär ja vävy olivat tanssimas 5-tuntii satssaata ja ja jotain.Valmistin heille riistapäivällisen.-Olivat iloisii.Viel panin heil mukaan ruokii,vadelmii ja mustikoit.

Onko tämä pahast kirjotettu?-Voi iloita!

Sanoin viel,jos menisin huomen tattimetsään.

Miks tämmöst ei voi kirjoittaa?

Sit kirjotin viel noist hampaist,ku tuttavan uusi ne ja ite olen menos taas loppuvuodest hammaskiven tarkistukseen.

Onko nämä assiit sellasii,et pitää sulkee koko ketju?

Pitää ottaa yhteyttä ET-lehden johtoportaaseen..

samettiruusu

Iltaa taas!Edellises kirjotukses kirjoitin,mukava päiv ol.Tytär ja vävy olivat tanssimas 5-tuntii satssaata ja ja jotain.Valmistin heille riistapäivällisen.-Olivat iloisii.Viel panin heil mukaan ruokii,vadelmii ja mustikoit.

Onko tämä pahast kirjotettu?-Voi iloita!

Sanoin viel,jos menisin huomen tattimetsään.

Miks tämmöst ei voi kirjoittaa?

Sit kirjotin viel noist hampaist,ku tuttavan uusi ne ja ite olen menos taas loppuvuodest hammaskiven tarkistukseen.

Onko nämä assiit sellasii,et pitää sulkee koko ketju?

Pitää ottaa yhteyttä ET-lehden johtoportaaseen..

Ei voi olla totta!! Kuule, ota ihmeessä yhteyttä vaikka Tasavallan Presidenttiin, ei voisi vähempää kiinnostaa!

.

Yönselkää nii harmaaata. Ol tultava ko ei antant koipirepsu nukkuu. Jote täs sitä yritttää semmosta jotta mikä o sanavapaus. Jokus miust tuntuu  et sitä ei tunneta ollekaa. Myöhä ollaa ko metänpeikot joil saa sannoo ja joita voip kohella mite sattuu. Miuta saa ko mie e välitä mut toiset jos tämmöse kohteluu joutus suuttuis ihaa varmast. Ko myö ollaa viel keski-ajal. Sillo ol veotaaliherroit ja päiväläisii ja iha suoranaisii orjii joita sai kohellaiha mite vaa.  Mut taitaap pahast olla nytkii.

Mut mittää et voi. Määräysvaltaa siul ei oo ommii kirjotuksii nähe. Vaik sie luulet nii ei oo. Mie täs oon miettinny mitä mahtaa semmone mainostaja tahi samoma oy henkilö tuumailla ko täst puuttuu yhtenää, on aikakatkaistu toimitukse toimest sivu 404 joten et saa ulos kirjoitustasi. Miksi tää.

Ja mitä mainostaja ajattellee jatkuvast sivuje lopetuksest.  Tääl o mainokset nii kalliita et taatusti seuraa naitäkii kirjotuksii. Ja iha aiheettommii lopetuksii.

Näiden sivujen sulkemine on taas asia jota en käsitä miten se toimi.. Joku harjurityttökö ne sulkee kun täällä joku valittaa vain siksi ettei siedä jostain syystä kirjoittajaa. Siis ei olekaan kyse kirjoituksesta vaan kirjoittajasta. Älkää hyvät ihmiset siellä toimituksessa katkaisko näitä ketjuja ihan vaan senkin taki kun joku, jotkut valittaa. Heillä on omat syyt.  Se kirjoittaja. Ei se saa olla katkaisuperuste. Kuitenkaan täältä ei oteta pois ihan suoranaisia loukkauksia. Siellä ne on päivästä toiseen.

Nyt sitte katsotaa saapiks tääkää kirjotus olla täs.

No se siit.

Jos mänis taas potslojo haahkunutvadivvaani Hukkase vieree.

Juuli

pggooddivnigavatarvapaa.

Voihan se olla niinkin että sulkevat ketjuja kun kiusaamista tungetaan kun tuutista sivut täyteen. Enpä vaan tiedä auttaako se vaikka entiset suljetaan ja uudet avataan ? Toivotaan nyt että tämä ketju pyöris. Pidän peukkuja ylöspäin ja toivon hyvää jatkoa tälle

Vierailija

Eikö tuo Juuli ite älyä, mistä ne ketjun sulkemiset oikein johtuu? Ei kai, mutta kun on lusikalla annettu jne. niin ei voi ihan mahdottomia vaatia. Syytä poistaa tämäkin ketju.

 

Älä unta näe ! Tätä ei pilata !

Mikä vimma eräillä on tunkea tätä ketjua kuten aiempaa murreketjua ja sen kirjoittajia arvostelemaan, jos ei miellytä kuitenkaan ?  Kirjoittajien arvostelu on poistamisen arvoinen asia. Murreketjuille on tarvetta, tänne mahtuu useampi kuin yksi murteita käyttävä ketju.

Eiköhän suosiolla anneta tälle ketjulle rauha ja samalla toivotaan että evakkorekikin luistaisi, vai mitä ?

 

Olet oikeassa, kyllä tänne mahtuu. Ikävä kyllä, suurin häirikkö näillä palstoilla on nimim. Juuli. Tsemppaa vain häntä, evakoihin sinun on aiheetonta vedota.

[quote author="juuli" time="23.08.2014 klo 22:43"]

 

Mut mittää et voi. Määräysvaltaa siul ei oo ommii kirjotuksii nähe. Vaik sie luulet nii ei oo. Mie täs oon miettinny mitä mahtaa semmone mainostaja tahi samoma oy henkilö tuumailla ko täst 

. Ja iha aiheettommii lopetuksii.

Näiden sivujen sulkemine on taas asia jota en käsitä miten se toimi.. Joku harjurityttökö ne sulkee kun täällä joku valittaa vain siksi ettei siedä jostain syystä kirjoittajaa. Siis ei olekaan kyse kirjoituksesta vaan kirjoittajasta. Älkää hyvät ihmiset siellä toimituksessa katkaisko näitä ...

Juuli

-----------------------------

Kattositpa kerrankin, mitä sinä itse kirjoitat! Ihanko aiheetta lopetettu..hyvä päätös ylläpidolta! Tuossapa viimeisessä osuit juuri naulan kantaan..niinhän sinä nimenomaan teet, hyökkäät ensisijaisesti kirjoittajaa vastaan!! Sinä täällä pahin häirikkö olet, tuskin se on kellekään epäselvää, hovisi on vaan niin huononäköinen, että näkevät kirjoitukset selektiivisesti niillä erikoisilla laseillaan.

 

 

 

Miksi rumaa könninkelloa ei saa sanoa rumaksi, jos kerran on sitä mieltä. Sen sijaan rumasta könninkellosta saa laittaa murrepalstalle kuvan, joka pysyy siellä kuin paska junttilan seinässä. Eikö kuvat olekaan kommentoitaviksi tarkoitettuja, kun asiallinen mielipide poistettiin ja samalla puututtiin kommentoijan sanan- ja mielipiteen vapauteen. Ihmettelen!

.

 

   Aamuu,aamuu, aamuu. Meinas tulla ammuu. Pilvine päivä mut emäntä o aitanpolul. Tai ei aitan enkä tiiä jos nykyää o emäntiikää. Tai isäntii.  Heit o vaa tääl etpalstal. Niiko ei kaappikelloikaa. Jost kai saa olla mitä mielt hyväns mut onks se pakko ain tuua essii kaikk niiko nie tein ja seuraukset sitte onkii nähtävis. Enpähä tee toiste. Ja misk tekisinkää. Siinhä se o jo sanottu niiko sekkii o tuotu julki jot Juuli se o pahan alku ja juur. En sanos iha niikä. Kyl näitte käymäläiste kiel o myöskii hyvi , sanonko mie...Olkoo. Sen vaa taas tuon essii jot miul ei oo mittää hovii. enkä mie käsitä mis mie oo itsetietone. Tai oonha mie ko hyvi kaikk männöö tääl kotiolois. Eiks teiä käymäläiste kannattas perustaa semmone pusikkopuolue mikä ajjais teiä ettui. Velottaistte vaikk 100 € / huutelu. Jakkaisitte sitte avustust vaikka vanhojen vaskisoitinte entisöintii jos että muuta keksi.

Mut  ei pitänt heti  aamust arvosteela mut ko kirjotukset taas sitä ihtiää. Ja mie väitä et mie pysty iha sammaa . Ilkeilyy ja ei-ilkeilyy. Mut eiks näit millää vois aikuiset ihmeiset lopettaa.

Onneks tuo Hukkane o aamust jo nii hyvätuuline jot se karkottaa kaikk vähäkii itämää alkaneet ilkiät ajatukset. Ei niit ylleensä tuukkaa. Ko ei minuu kenenkää peukalot kiinnosta. Eikä ees suoranaiset haukkumsetkaa. Meil männöö reivi Hukkase kans ni mukavast ja se miul piisaa. Ko kukkanekii , siis jorriinikukka se vanhapiika o nii ihastuksissaa Hukkasee.  Mahotont o kukkimine. Oikeestaa pitttäis ottaa kuva skypel mut skype ko sulki miu kuvaamise ko ol heiä mielestää vanha ohjelma. Ja siin män tuhoto määrä kuvvi. Se minnuu vähä, eikä nii vähääkää pännii. Pitäis avata uus ohjelma ja siihe ei kai vanhat kuvat siirry. Vai siirtyyks. Tietääks kukkaa.

No mie täs vettäy kuorehei eli mään puurol. Kyl se täst taase.

Tul taase turhaa jorinaa mut e malttant. Ei pahal. Tään kerra viel kirjoti. Nyt saatta kirjottaa ja kirjotatteha työ muutenkii iha mitä tahotte. Ei siihe miu luppaa kaivata.  Mut ei tee kessää eikä talvee.

Juuli

 

pganimatedavatrvapaa.

 

..

Mie siult ymi iha kiltist kysäse. Se sanot et sie oot rauhaa rakastava. Sammaa henkevettoo siunaat etellise poistamise. Enhä miekää tuu evakoihi arvostelemaa siun enkä muihe. Et se  ja se ol oikee ko poistettii. Kukkikoot kaikki kukat.  Ei poistamiset oo miust ollenkaa rauha merkki. Kiukustuupha niist. Paitsi mie. Mie e myöskää paa siul enkä kellekää peukkuloi. Ne o miust älytömmii.

Ai nii, minnuu ei tarvitse varroo. Kenenkää. Ja iha rauhallisis merkeis mie tään kirjoti jote ei piä suuttuu. Mie e haluu kettää loukata enkä mie luokkaannu ko ove välis ja sielläkii saranapuolel. Mie kirjoti näin vaik eppäile et taas sanotaa jot riitaa haasta. Ja poispoipois.

Oikee mukavaa sunnutakkii siul ja muil

Juuli

kpganimalavatrvapaa

Huoment munki puolestOlen kyl nukkunu tosi hyvin viime yön.-No olihan eilinenki päiv melekost haipakkoo.-Olen oikein hyväl tuulel nyt ja alan tekemään yht kuvakollaasii,katotaa,mitä siit tuloo.Tuun sen teil esittelemää myöhemmi.

Vierailija 24.8.2014 klo 10:02, taidat kirjoittaa vahvasti perättömiä. Miten on oma osuutesi? Väärän todistuksen antaminen lähimmäisestä on rikoslain mukaan rangaistava teko.

Sivut

Ketju on lukittu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat