Vierailija

Toimitilajohtaja  Timo Oksanen  hoiteli vuokrasuhdettaan hienosti. Kun itse pääsee päättämään niin  eipä vuokra nouse.  13 vuotta alakanttiin  eikä yhtään korotusta.  Mittava hyöty.

Käry kävi. Selvä  vierhe.  Kunnanjohtaja  sekä valtuusto  hyväksyi heti.  Liekkö itsellä myös ollut   yhteyksiä.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomi 24 oli kouvolan osalta jumissa  kun tänään valtuusto päättää kylän (kunnan) konkurssista.  Eivät halunneet  totuutta mukaan.

Ylläpidolla on sukua siellä hillumassa niin yrittää auttaa.  Voi tulla tilikin.

Aloittajan mainitsema toimitilajohtaja  oli hyötynyt noin tonnin kuussa  eli 12 tuhatta vuodessa

On nätti summa kun kolmetoista vuotta "ansaitsee"

Sama virkailija oli tyttärelleen asunnpn junailut .  Kuuskytä neliöö 300 e /kk  ja vesi /sähkö sisältyy.  Eli alle puolet tavanomaisesta.

Apulaiskaupunginjohtaja   oli kirjoittanut unelmahöttöä  kousan nettisivulle.  Taas moni langee kun ei ymmärrä koko kirjoitusta.

Kaikki rakenteet nurin, sitten 200 miljoonaa uuteen sairaalaan  ja kaikki pelastuu.               Selvää  on että säästöjä löytyy  kun puolitetaan potilaspaikat.  Syrjään heitetyistä ei tietoa.

Aito kouvolan tyyli,  Johtoporras oli tiennyt vilpin  jo reilut 4 kuukautta mutta  yrittivät "unohtaa"  ettei muut käryäisiä.   Kovasti olivat rikkeen tehnyttä puolustamassa.

Paikallisen operaattorin keula  on käynyt miinustamassa.  Mutta Reiman ryhmästä erikseen.

Vierailija

Täähän on normisuomee.  Pikkupiirit  jakaa rahaa keskenään ja  eräs ostelee  haaveita 70 000e

Korjaus ylläolevaan. Katainen (kok) maksoi  vihkosta 700 000 e   Mitään järkevää ei teoksessa ilmennyt.  Lienee  viinihuuruissa lätkitty  fanttasia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat