Mekö olemme vastuussa?

Israel ja Hamas käyvät sotaa. Israel on pommittanut Gasan kaupungin raunioiksi, satoja lapsia ja vanhuksia on tapettu. Ja sota jatkuu, raketteja ja pommeja.                                                                  Nyt Suomen televisiossa pyörii mainokset: Suomalainen tunne vastuusi ja auta Gasan jälleenrakentamisessa. Kyllä ne vastuunkantajat pitäisi löytyä sieltä Israelista ja Palestiinalaisten joukosta.

Viimeksi tänä aamuna kaksi (kukkahattu)tätiä keskusteli aamuteeveessä, että Suomalaisten pitää tuntea vastuunsa Syyrian pakolaisten vastaanottajina ja auttajina. Joku pressa Assad, vai mikä lie, pitää kynsin ja hampain kiinni vallasta ja on suistanut maansa asukkaat kaaokseen.                                                  Jälleen Suomalaisten pitää tuntea vastuunsa. Miksi sitä vastuuta eivät tunne maan presidentti ja naapureina olevat rikkaat öljyvaltiot.

Ja lähinnä sitä vastuuta ollaan työntämässä Suomen työväestölle ja keskiluokalle. Rikkaathan osaa tuon verosuunnittelun, ministereistä lähtien, joten he eivät vastuutaan kanna. Nallekin pakeni Ruotsiin vastuunkantajaksi.

Tässähän nää aamumurinat jo tulikin. Nyt kannan vastuuni perheemme ruokataloudesta ja lähden kauppaan. Jospa löytyisi vaikka Putinjuustoa...

Kuvassa kaksi Nokian vastuunkantajaa

Kommentit (4)

Hyvä La merkiitos aamumurinoista, erittäin tarpeellisia, että ei päivän aikana niin pahasti väännä...

Heikot ja ahneet siirtää vastuuta, niille ihmislle jotka ovat näyttäneet esimerkkiä kuinka vastuuta kannetaan, niin velvollisuudentuntoisille souritajille kuin hieman tyhmille ja ylpeille kaiken osaaville. Mutta me ymmärtävä kansa emme siihen suostu. Pitäköön maan johtoja samoin ajattelevat rikkaat naapurimaat huolen omistaan. Miksi pienen suomen pitäisi elättää muslimit ja kaikenmaailman muut hantit?v. 

Kova on suomalaisten kohtalo, kun on tunnettava vastuuta hulttio-EU-maista ja kaikista maailman kärsivistä. Kuitenkin omat nykyisen hyvinvointiyhteiskunnan luoneet vanhukset ovat heitteillä, kun raha ei riitä siitä huolimatta, että vanhus saattaa maksaa "hoidostaan" 4-5000/kk.

Miksi päättäjiksi valitaan pentuja, joilla ei ole elämänviisautta, vaan vain oma napa ja suunnaton ahneus? On tosin vanhemmasakin ikäluokassa ahneus päässyt leviämään, esim. verovaroin koulutetut lääkärit, jotka eivät halua maksaa veroja. Entä nämä muka miljoonien arvoiset johtajat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mielestäni kenenkään ihmisen työ ei ole miljoonien arvoista. Jos noin paljon on firmalla irrottaa rahaa jonkun  työn ylläpitoon, on silloin varaa maksaa kunnon verojakin.

Päättäjäbroilerit saisi laittaa vielä kypymään. Ei päättämään yhteiskunnan verovaroista.

 

Vierailija

Israel on yksi USAn osavaltio. Maksakoon USA sen mitä tekevät pahojaan. Ja pahanteko vain jatkuu  ja jatkuu. Ei siellä nyt kannata mitään korjata.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat