Kommentit (6)

Merikivi
Seuraa 
Liittynyt7.5.2014

Älkää ystävät häiriintykö "narjasta" ehkäpä siinä paljastuvat salat: kirjoittajan vastahakoisuus myrkyllistä marjaa kohtaan, tunne.elämä ja vielä puutteellinen näkökin.

Merikivi
Seuraa 
Liittynyt7.5.2014

On se hienoa, kun osaa.  MInä en tosin osannut, kun on päivän pituinen tietokonekoulutus.  Kaikki pitäisi näyttää  aasta ööhon.  Kiitos kuitenkin.   Pitäisi saada joku näyttämään.

Vierailija

Osasithan tänne jo kijoittaa kun runoa meinaat julkaista täällä niin tuosta Lähetä Runo kohdasta kun klikkaa niin runosivu aukeaa, vaatii kai nyt kirjautumisen eli oma sähköpostiosoite  ja ehkä salasanan.  ainakin kansalaisopisto järjestää tietokone kursseja.   Täällä on kumppanuustalo  työttömille ja onneksi muillekkin jossa oli edullisia kursseja.  Oisko ikääntyvien palveluoppaasta mitään hyötyä.        

 Tämänpäivän ongelma on, että usein on tietoa ja apua vaikea löytää. Itse ei aina tiedä edes mistä voisi neuvoja hakea. Pahin kaikista on Kela ei aina tiedä edes henkilökuntakaan. Kun sitten  samoja asioita jo kauemmin käyttänyt tietää ja osaa  Tyttären kuntoutusrahoista tuttua. Hyvä kuitenkin, että on voinut muita samassa tilanteisa auttaa. Kun samassa erityiskoulussa usein ollaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat