Jotain hyvääkin...

Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Irtisanomisia, lomautuksia, yhtiöiden siirtymistä ulkomaille. Lamaa ja puutetta, sotaa ja terroritekoja.   Näitä tällaisiahan uutisia on jo ollut vuosikaupalla ja loppua ei näkyvissä. Koko EUlla menee huonosti.

Tuntui hyvin mukavalta ja piristävältä luke, että meidän eläkeyhtiöillämme menee hyvin. Heidän sijoituksensa meidän maksamista eläkerahoista ovat tuottaneet kuuden viimeisen kuukauden aikana plussaa n 7 miljardia.. Eläkerahastojen ollessa nyt n 158 miljardia. Hyvä näin.

MUTTA kuinka kauan on hyvä. Se EU ja liittovaltio. Siellä EUssa sormet syyhyää päästä käsiksi näihin   MEIDÄN eläkerahoihimme. Otetaan sieltä missä on ja  annetaan kaikille EU kansalaisille kunnon eläkkeet...

Voisiko näin käydä? En tiedä. Pahaa pelkään.

Lisää hyviä uutisia, tällaisia henkilökohtaisia. Eilen löytyi ekat kanttarellit, pienen kastikkeen verran.     Hyvä minä ja meiän mummo...

Kommentit (1)

Vierailija

Sain maksettua autolainan, kyllä tuntuu mukavalta!

Sinänsä ikävää, että ystäväni perään ajoi kovalla vauhdilla puolalainen autoilija ja ystävälläni venähti kaularanka. On se nyt jo parantunut. Mutta yksittäisen kansalaisen kannalta oli hyvä, että vakuutusasiat saattoi hoitaa suomalaisen vakuutusyhtiön kautta eikä puolalaisen, Puolaan. Kiitos EU'n.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat