Kommentit (12)

Ei auta korulauseet ja ruusuiseksi kerrotut jutut,Räty ei ole rehellinen. Eikä Räty sovellu ministeriksi,sehän on selvää. Eikö siellä valkokaulus poppoossa ole jo nyt jos jonkinlaista kevyt meriittistä porukkaa ,pitikö sinne ahtaa vielä yksi lisää.. Jos lääkäris nainen ei halua maksaa veroja maahan joka on hänet kouluttanut ja josta hän on syntyisin ,niin pitäisi kellojen jo kilkattaa.. Onhan se lainsäädännössäkin kyllä porsaanreikä kun näin pystyy tekemään "laillisesti".. Siitäkö se johtuukin että ollaan näin veloissa kun rikkaat pystyy näin olemaan maksamatta mitään yhteiskunnalle.. Varmasti Rädylle kyllä on kelvannut kaikki edut mitä suomessakin saa ns. veronmaksajana. Olen syvästi närkästynyt..

Vierailija

Kaksi syytä alamäelle? “Keskusta kiittää Laura Rätyä”

Uusi Suomi

Luotu: 

1.9.2014 18:11

Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi

Demaribloggaaja uskoo, että sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty on yksi syy kokoomuksen kannatuksen notkahdukselle.

KOTIMAA

|

PUOLUEIDEN KANNATUS

Itäkeskuksen sosialidemokraattien puheenjohtaja Antti Koskela löytää kaksi syytä kokoomuksen alamäelle tuoreessa gallupissa: Laura Räty ja Alexander Stubb.

Kokoomus putosi Ylen tänään julkistamassa gallupissa Suomen toiseksi suurimmaksi puolueeksi keskustan taakse. 

- Keskusta kiittää Laura Rätyä, jonka toiminta on varmasti edesauttanut kokoomuksen kannatuksen laskua. Myös pääministeri Stubbin tahditon toiminta on varmasti vienyt ääniä. Rantaterassilla toteutetut tiedotustilaisuudet eivät oikein istu Suomeen, Koskela kommentoiPuheenvuoron blogissaan

 

 

 SDP:n kannatus nousi gallupissa kaksi prosenttiyksikköä 15,8 prosenttiin. Koskela huomauttaa, että lukema on edelleen historiallisen alhainen.

- Kuopan pohja on ilmeisesti löydetty ja suunta on nyt ylöspäin, hän toteaa.

 

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 


Antti Koskela

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä tosiaan, että Kokoomuksen kannatus laski.  Laura on vielä lääkäri, olen aina maalaisjärjellä ennen ajatellut, että lääkäreillä olisi jotenkin korkeanpi moraali. Nojaten siihen, että monelle ammatti on myös kutsumustyö. Eli ymmärtäisivät  huononpiosaisia ja koettaisivat tukea ja auttaa.

Vaan olihan se kauheaa kun Räsäseenkin sai pettyä, poliisin palveluita ja en nyt muista menikö pelasrtuslaitoksenkin asioita sotkemaan paljon huonommaksi.  Lapsilisän vähennyksissä sai puoluetta minukintkin jo vaihtamaan. Tuntuu, että naisista on tullut kohta itskkäisempiä kun miehistä. Vai onko naisilta totuttu  enemmän  saamaan empatiaa ja hyväksyntää Naiseus koetaan myös usein äitytenä  jolloin tulee tunne  hellyydestä  ja vilpittömästä välittämisestä,

Vaan suurin osa naisista on aivan mahtavia ja tekevät arvokasta työtä, niin kotona kuin töissä.             Usein vaaditaan vielä liikojakin. Eikä usein jää edes itselleen aikaa, vasta kun eläkkellä, jota ei saa missään nimessä nostaa.                                                 

 

Hyvin oli kirjoitettu myös tuolla keskusteluissa "Tapaus Räty " Hyvin on itsekeskeinen ja liiaksikin omaa etuaan ajava. Mitä väliä muilla. Voikun kansalaiset tarvitsisivat aivan toisenlaisia päättäjiä. Paljon olisi parantamisen varaa kaikessa. Eniten, että ottaisivat köyhät ja huonoosaiset huomioon auttaeen heidän elinolojaan. Jo oikeanlainen veroitus auttaisi. Mitä järkeä on nostaa eläkeiää, on raskaankin työntekiöitä. Jotka aivan uuvuksissa jo tähän eläkeikään. Taitaa olla tarkoitus, että kuoltaisi työn ääreen. Oishan se säästöä sekin.  Suomen oma nuoriso on unohdettu kokonaan. Nuorille kunnon töitä ja myös vanhat konkarit eduskunnasta sun  muista isoista viroista  pois. Nuoria päättäjiä tarvitaan uusine ideoineen. 

Eiköhän tämäkin HAUKKUMIS-RINKI ole jo tehtävänsä tehnyt ja koko keskustelu joutaa roskikseen.

 

- yks virheetön ja täydellinen ihminen -

Kyllä oli naurussa pitelemistä, kun kansaa kiihotettiin katkeroitumaan lääkärin verojärjestelystä, joka muutaman VUODEN aikana tuotti 1500 euroa. Paskajengiä koko Katkeraliisojen joukko.

Vierailija

Ellun Kana Kevan johtoon?
17.9.2014 07:57 Tuure Piittinen 
Kokoomus
 
Poliittiset virkanimitykset
 

Nyt on liikkeellä uutinen jonka mukaan paikastaan luopuvasta kokoomuksen puoluesihteeristä Taru Tujusesta ei tulisikaan vain Ellun Kana, vaan myös Kevan hallituksen puheenjohtaja. Piiri pieni pyörii. Kevan virkapaikka on jyvitetty puolueiden välisellä sopimuksella kokoomukselle, joten kyseessä olisi maan tavan mukainen sulle-mulle nimitys.

Siinä mielessä asiassa ei ole mitään, ihmetyttää vain kuinka pienestä piiristä kykypuolueeksikin nimetty kokoomus henkilöitä politiikan vihreille oksille hakee. Kaverit eduskuntaryhmästä ja puoluetoimistosta ovat etulyöntiasemassa kun paikkoja jaetaan. Ei niitä kykyjä taida niin monilla ollakaan kuin on annettu ymmärtää.

http://yle.fi/uutiset/is_tujunen_radyn_tilalle_kevan_johtoon/7475248

Vierailija

Kokoomuksen tuolileikki jatkuu - Tujunen nousemassa Rädyn paikalle

Taru Tujunen
Tuukka Ervasti

Julkaistu: 17.9.2014 6:02

 

POLITIIKKA Puoluesihteeri Taru Tujunen on nousemassa Laura Rädyn tilalle Kevan hallituksen johtoon.

Kokoomuksen puoluesihteerin tehtävät lokakuun alussa jättävä Taru Tujunen on IS:n tietojen mukaan nousemassa Kuntien eläkevakuutuksen (Keva) hallituksen puheenjohtajaksi sosiaali- ja terveysministerin tehtäviin siirtyneen Laura Rädyn tilalle.

Suunnitelma vahvistetaan IS:lle kahdesta Kevaa lähellä olevasta lähteestä. Kevan 30-jäsenisen valtuuskunnan on määrä päättää Rädyn seuraajasta kokouksessaan tällä viikolla.

Kyseessä on poliittisin perustein jaettava luottamustehtävä, ja ehdotuksen tehtävään valittavasta henkilöstä tekee puolueiden yhteispäätöksellä kokoomus.

Nimitys tulisi vain viikkoja Rädyn ja kokoomuksen kansanedustajaLasse Männistön tuolileikiksi kutsutusta tehtävien vaihdosta syntyneen kohun jälkeen.
 
Sulle mulle leikit jatkuu. Ja jälleen kokoomus asialla. Kyllä se vallan ja rahan himo on mahotonta.

Vanhentunutta tietoa mitä Tujusen nimitykseen tulee. Kevan hallituksen puheenjohtajaksi nimitetään/nimitettäneen huomenna Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen (kok).

Hallituksen puheenjohtajuus on kokoomuksen heiniä. Toimitusjohtajaksi on nimitetty keskustalainen Männistö kuten kaksi muutakin edeltäjäänsä. Hän ei ole kokoomukselainen kuten poikansa joka ei kuulu tähän kuvioon.

Kaikilla puolueilla on edustajansa eläkeyhtiön valtuuskunnassa ja hallituksessa.

Vierailija

Jälleen kansalle tarjotaan leipää ja sirkushuveja.

Uudeksi ympäritöministeriksi on nimitetty Sanni Grahn-Laasonen. Untuvikko, ensimmäisen kauden kansanedustaja, Stubbin entinen avustaja.

Piiri pieni pyörii...

Vierailija

Jälleen kansalle tarjotaan leipää ja sirkushuveja.

Uudeksi ympäritöministeriksi on nimitetty Sanni Grahn-Laasonen. Untuvikko, ensimmäisen kauden kansanedustaja, Stubbin entinen avustaja.

Piiri pieni pyörii...

Jokainen on joskus ollut ensikertalainen niin kansanedustajana kuin ministerinäkin.

Katsotaan, miten homma hoituu, lytätään sitten näyttöjen perusteella - jos aihetta.

Kenestä olisi mielestäsi pitänyt tulla ympäristöministeri?

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat