Kommentit (6)

Yhtä tärkeätä syytä ei mainittu. Ruokaaine yliherkkyydet ja allergiat.  Alakouluikäisellä lapsella syy oli kotimaiset viljat ja maitotuotteet. Syy yhteyden löytyminen vei aikaa. Lääkäreitä ei näy kiinnostavan se perimmäinen syy oireiluun, halutaan vain peittää oire lääkkeillä. Lääkkeitä jouduttiin vuosien aikana syömään niin paljon ettei elimistö lopulta enää kestänyt niitä.

Moni artikkelissa oleva väitetty  aiheuttaja  sitten vielä pahensi tilannetta, mutta ei ollut se perimmäinen syy oireisiin.

Nyt kun refluksitauti on pysynyt poissa 100% maitoproteiinittomalla ja viljattomalla dieetillä niin ei tarvitse rajoittaa sipulia, sitrushedelmiä, öljyjä, kaakaota ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

...kotimaiset viljat ja maitotuotteet, kirjoitit.  Entäpä ulkomaiset viljat jne..? 

Ap: Ainoastaan riisi sopii. Luontaisesti gluteeniton dieetti, ilman keliakiaa, poisti refluksin. Toiset viljat taas aiheuttavat muita oireita kuin refluksia.

hese

En tiedä onko minulla edes sama vaiva. Muut ei edes mainitse syömisen tuskaa. Kun juuri terveellisimmät tietämäni ruuat ei mene siitä mahaportista läpi. Esim. porkkana muodostaa sellaisen pötkyn syljen kanssa ettei se refulux läppä päästä sitä massaa läpi. Sitten kun ruokatorvi on täynnä on pakko mennä vessaan oksentamaan. Onneksi sentään tulee ilman sormien tunkemista kurkkuun. Yöllä tietenkin vatsahapot nousee suuhun. Parani tilanne kun pääpuolta nostettiin kymmenen senttiä. Toinen paha ruoka-aine on loimulohi. Ne ei mene hitaastikaan syödessä. Mutta mikä vain hotkimalla tukkii ruokatorven. Paitsi tietenkin jäätelö kun sulaa ja nesteet menee hyvin. Kuten alkoholikin mutta mamman mieliksi en sitä ole juurikaan juonut.

Vierailija

Vatsakaasujen ylösnousun estää kun puolituntia ateriasta kulauttaa kurkkuunsa 10-15 ml-apteekista ilman reseptiä Gaviscon nimistä liuosta.Se tekee löystyneen mahaportin päälle vaahdon joka ei päästä kaasuja läpi.  Voin hengästyen taas käydä lenkillä, eikä rintalastan alla polta niin, että on pakko pysähtyä. Olen kokeillut normaalipainoisena henkilönä kaikki nuo edellä olleet konstit, jopa lääkkeitä joista tuli aikamoisia lihassärkyjä. Myös yöyskä on jäänyt pois, joka piti hereillä ja rikkoi unirymitkin. Siinä on mielestäni vähän alumiinia, mutta ajattelen, että näin vanhana on pääasia, että sain avun. Tyytyväinen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat