Vanha mummo, ikää 89 vuotta, paljon nähnyt ja paljon kokenut, kertoili näin:

Jos kesällä on paljon tuomenkehrääjätoukkia ja on erityisen lämmin kesä niin se tietää sotaa. Nyt oli   ainakin meillä paljon näitä toukkia ja kesäkin oli pitkään tukalan kuuma. Hellepäiviä yli 30. Joten...

Nyt jo sotaa käydään vajaan 2000 kilometrin päässä. Toivottavasti sota pysyy kaukana meistä. Olen elänyt jo yhden sodan ja muistan siitä vuosien 44-45 kauhut, sellaista en toivoisi yhdenkään lapsen joutuvan kokemaan.

Yleensä en usko näihin ennustelijoihin, Toivottavasti vain "akkain höpinää".

Kommentit (2)

Olen syntynyt sotien jälkeen, mutta silti en halua että mistään puolelta Suomeen hyökättäisiin. Eikä hyökätä jos Suomi nyt pitäis oman maansa eikä nuo herrat möis maata pois, sen jälkeen ei tiedä mitä tapahtuu kun joku tulee suojelemaan maitaan.

Liekö turha pelko, mutta hirvitti, kun kuuntelin uutisia, että valtio myy maata ja samalla kertoi ettei kenelläkään yksityisellä ole varaa ostaa niitä? Miksei niitä laiteta pienempiin osiin niin silloinhan olisi varaa. Kenelle ne sitten myydään jos ei suomalaisille?

Maata on jo tarpeeksi myyty itänaapureille, ei enää saisi myydä.

Vierailija

"Maata on jo tarpeeksi myyty itänaapureille, ei enää saisi myydä"

 

Tuo on aivan totta.Ehkä kuitenkin olisi parempi, että niitä valtion metsiä ei myytäisi kenellekään. Viisasta olisi pitää ne vararahastona vielä vaikeimpien aikojen varalle.

Nyt onneksi Venäjälläkin menee huonosti ja jopa myyvät ostamiaan maita ja mökkejä. Joten ostovoima on vähentynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat