Vierailija

Nyt hakusessa "HYMYKUOPAT"  nuo pienet sympaattiset  syvennykset.  Ennen niitä näki päivittäin, nyt menee viikkoja. 

Kommentit (16)

Joskus hymy hyytyy.

Loppuneet ovat, tai ainakin meinaa, kirjoittajat.

Ei mielekkyyttä lisää, silloin tällöin kirjoittaminen.

Kirjoittakaa joka päivä, jos haluatte jotain lukeakin.

Oven rivassa kiinni, lähdössä maailmalle.

Harvassa tuntuu olevan. Harvassa myös asialliset vastaukset.  Aitous katoaa, meikki  ja rakentelu valtaa alaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nyt hakusessa "HYMYKUOPAT"  nuo pienet sympaattiset  syvennykset.  Ennen niitä näki päivittäin, nyt menee viikkoja. 

Taitaa olla hymyt haukusessa, syy on se että täällä ríehuu vasurit joille positiivisuus ja hymy on tunetmaton käsite.

 

Vierailija

[quote author="Vierailija" time="07.09.2014 klo 09:22"]

Nyt hakusessa "HYMYKUOPAT"  nuo pienet sympaattiset  syvennykset.  Ennen niitä näki päivittäin, nyt menee viikkoja. 

Taitaa olla hymyt haukusessa, syy on se että täällä ríehuu vasurit joille positiivisuus ja hymy on tunetmaton käsite.

 

[/quote

]Minulla ei ole hymykuoppia mutta minulle nosti hymyn huulille mielikuva sinusta tutkailemassa kristallipallostasi kuka meistä kirjoittelijoista on vasuri ja kuka ei.

Onko sellainen vasuri jolla on Venäjän vinttikoira tai Siperian laika? Onko sellainen vasuri joka lukee Tolstoita tai Dostojevskiä? Onko sellainen vasuri joka kuuntelee Tsaikovskia? Kuka on vasuri ja mikä tekee vasuriksi?

Hymykuopat ovat tainneet kadota elämän joskus kovillakin poluilla, onneksi jäljelle on jäänyt iloinen mieli   ja positiivvinen elämänasenne.

Mökin muori sen sano. Taidan minäkin olla vasuri, tuossa hyllyllä odottaa Dostojevskin Karamatsovin veljekset, mahtavan paksu teos, 1100 sivua. Vasuriin viittaa sekin, että joskus viinapiru ottaa vallan   ja tulee nautittua Jeltsin vodkaa. 

Näillä mennään kohti elämän uusia seikkailuja...

Mitäs tuo häirikkö on tänne tullut.  Eihän täällä  ole matkajuttuja eikä Venäjän reissuja.

Ps. nuo pussit silmiesi alla viittaa lyhyeen mieheen.  Oletko vaihtanut  sukupuolta ?

Eiköhän parit hymykuopat löytynyt.

Hymykuopat on mennyttä aikaa. Tilalle on tullut  mökötys  ja kireet ilmeet.  Sitte vielä se kammottava asiakaspalveluhymy.  Kyllähän sen peilin edessä voi harjoitella, mutta olisi kiva jättää tekemättä

Ilmapiiri suomessa on kokonaisuutena huono.  Keinotekoinen kiire  ja äreys  hohkaa monesta. Kärtyisiä on paljon. Olitpa  raitsikassa, torilla tai Jumbossa  niin  porukka menee kulmat kurtussa vihaisen / alistuneen / väsyneen  oloisena.

Olis kiva kun  olis iloisempaa.

Kuvastaa valtion tilaa.  Työttömät, irtisanomisuhan alla olevat,  sairaat.  Miksi he hymyilisi.   Touhu on kuin pohjoiskoreassa, siellä hymyillään vain isä aurinkoisen käskyllä.

Alaspäin mennään, sinänsä normaalia valtiolle jossa ei vuoskausiin  johtajaa.

Kirjaimellisesti hymykuopat ei kaikilla edes naamassa näy, se on yksi ulkonäön periytyviä ja näkyviä ominaisuuksia. Itselläni on melkein hymykuopat muttei vedä vertoja sellaisille todellisille kivoille ja persoonallisille kuopille.

 

Hymy valaisee kasvot ja tarttuu helposti toisiinkin, mutta täältä kirjoituspalstalta lienee melkoisen hankalaa löytää hymyn tuntua kirjoituksista.

Olisko se tämä iltojen pimeneminen ja syksyn eteneminen joka saa niin paljon epäasiallista käytöstä aikaa, että hymyt hyytyy useammalta, tulee tiukka kurttu otsalle ja suupielet menee viivaksi.

Oikeassa elämässä löytyy sentään hymyäkin, mutta huoli ja väsymys kuvastuu hyvin monen aikuisen kasvoilta. Taloudellinen ja henkinen pärjääminen on nykyään tiukka juttu, valitettavasti

Outoa kun monessa niinsanotussa huonosti kehittyneessä  maassa on ihmiset iloisia ja ystävällisiä.  Nuoriso  että lapset  touhuaa iloisesti  eivätkä  loukkaa outoja matkaajia  millään keskisormi  tervehdyksellä tai rumilla huuteluilla.

Mihin meidät on kasvatettu ?

Ilmapiiri huononi  Esko Ahon ja Iiro Viinasen rymistellessä  valtion asiat solmuun.  Hirveät määrät työttömyyttä  mikä  peilaa koko perheeseen.  Innolla hommasivat virolaisia töihin kun ammattiliitot piti musertaa.  Eli lisää suomalaisia kortistoon.

Kun hommat on päin hell,, niin kyllä se peilaa ihmisiin hymykuoppia myöten.

Hei täällä on yhdet hymykuopat, ajattelet  katsovasi kaunista kasvoa jossa hymykyopat ja ystävällisyys asuvat..

On epäkohteliasta murjottaa. Mymy ei vaadi läheskään niin monia lihaksia kasvoissa kuin murjotus ja kiukkuinen ilme. Hymy on helppoa, kun ihmisen on hyvä olla, hän hymyilee, luonnostaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat