80 vuotias hyppäsi varjolla

Vierailija

Mutta miksi ?  Hinku julkisuuteen vai todistiko itselleen jotain. ?

Kommentit (12)

Vierailija
Vierailija

Mutta miksi ?  Hinku julkisuuteen vai todistiko itselleen jotain. ?

En todellakaan osaa ihannoida näitä "urotekoja". Jos olisi vaarantanut henkensä pelastaakseen jonkun, se olisi eri asia. Mutta hypyt ja vuoristokiipeily ihan turhaan - niitä en ymmärrä. Itsetuhoisina pidän tuollaisia harrastajia. 

kirsikankukka55
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

No, keneltä se on pois, jos ikäihminen tekee sitä mitä haluaa? Vaikka ei itse ymmärrä tai osaa arvostaa jotain, voi se olla jollekin toiselle tärkeää. Ja miksi kummassa ei tekisi, jos on halua ja mahdollisuus.

Tandemhyppy ei liene niin kovin vaarallinen edes vanhoille luille....

Vierailija

Vanhemmiten huomaa, että on haaveita vielä joita voisi toteuttaa, koska ikä tuo rohkeutta. Noin minä olen kokenut. Vain yksi mutta tulee eteen tämän tästä jos haaveilee jostakin mihin menee rahaa.  Köyhällä eläkeläisellä jää haaveeksi. Jos nyt olisin nuori opettelisin toisella tapaa säästämään.

Vierailija

Minulle sankari on sellainen ihminen, joka tekee jotain rohkeaa toisten hyväksi tai yhteiseksi hyväksi. Sankari voi olla myös siviilirohkea ihminen, joka puhuu tai kirjoittaa omalla nimellään jonkin oikeaksi kokemansa asian puolesta, osallistuu mielenosoituksiin tms.

Vierailija

Tainnu vähän jännittää.  Ketjussa yleistä kouvolasta on ollut  4 pv ripulipaskaa ketjut täynään.

Vierailija

Tuli juttua aiheesta tupaillassa.  Yleisin mielikuva että holhoukseen.  Ikäihmiset näet sekoilee jo 60 v

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat