Rasvaa syksyn kuivattamalle iholle

Alkaako ihosi kiristyä ilmojen kylmetessä? Kokeile ennakkoluulottomasti erilaisia rasvoja, niin voit löytää itsellesi sopivimman.Lue koko juttu

Rasvaa syksyn kuivattamalle iholle

Kommentit (4)

Hei! Rasvataan? Rasvausrutiineja, ihanko tosissasi kirjoitat? Kuivat kantapäät rasvataan! Levitetään kosteusvoidetta kesän kuivattamalle iholle. Hunajan kanssa on syytä olla varovainen. Levitin sitä kasvoille ja sain ihottuman, siis olin sen vahvuuksille allerginen.

Kyllä ainakin minulla on rasvausrutiineja. Kun läpi vuoden käyttää erilaisia rasvoja, ne ovat jo rutiineja. Kosteusvoiteen levittäminen ei enää kuvaa sitä toimitusta kovinkaan hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllä, kyllä. Rasvaa huutaa kuiva ja atooppinen ihoni. Käytän öljyjä kasvoille ja vartalolle, kosteusvoiteet kautta linjan ovat liian heppoisia iholleni. Juuri muuta en käytäkään kuin luonnosta saatuja, aitoja tuotteita. Hunaja on myös minun iholleni sellaisenaan liian voimakasta, sekoitan sitä esim. kookosöljyyn. Seoksella hoituvat hiuksetkin. Olen allerginen jopa testatuille laatutuotteille, jotka maksavat ylettömästi. Meikeistä käytän vain ripsiväriä, kulmakynää sekä huulipunaa. Sävyttävän päivävoiteen ostan apteekista.

Huomaan edellisiä kommenttejä lukiessani olevani erittäinkin onnekas. Minulla on hyvä tasainen iho, joka puolella. Kasvoihin ja kaulaan käytän korketasoista hoitovoidetta yöksi ja päivällä kevyempää kosteuttavaa. ja joka suihkun tai kylvyn jälkeen vartalolle hyvälaatuista kosteusvoidetta. Nuo ovat riittäneet ja iho on tasainen ja silkinpehmeä. Taidankin vuoden aikana kayttää vartalovoiteita litrakaupalla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat