Kommentit (4)

Vierailija

Hei! Rasvataan? Rasvausrutiineja, ihanko tosissasi kirjoitat? Kuivat kantapäät rasvataan! Levitetään kosteusvoidetta kesän kuivattamalle iholle. Hunajan kanssa on syytä olla varovainen. Levitin sitä kasvoille ja sain ihottuman, siis olin sen vahvuuksille allerginen.

kirsikankukka55
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Kyllä ainakin minulla on rasvausrutiineja. Kun läpi vuoden käyttää erilaisia rasvoja, ne ovat jo rutiineja. Kosteusvoiteen levittäminen ei enää kuvaa sitä toimitusta kovinkaan hyvin.

Vierailija

Kyllä, kyllä. Rasvaa huutaa kuiva ja atooppinen ihoni. Käytän öljyjä kasvoille ja vartalolle, kosteusvoiteet kautta linjan ovat liian heppoisia iholleni. Juuri muuta en käytäkään kuin luonnosta saatuja, aitoja tuotteita. Hunaja on myös minun iholleni sellaisenaan liian voimakasta, sekoitan sitä esim. kookosöljyyn. Seoksella hoituvat hiuksetkin. Olen allerginen jopa testatuille laatutuotteille, jotka maksavat ylettömästi. Meikeistä käytän vain ripsiväriä, kulmakynää sekä huulipunaa. Sävyttävän päivävoiteen ostan apteekista.

Vierailija

Huomaan edellisiä kommenttejä lukiessani olevani erittäinkin onnekas. Minulla on hyvä tasainen iho, joka puolella. Kasvoihin ja kaulaan käytän korketasoista hoitovoidetta yöksi ja päivällä kevyempää kosteuttavaa. ja joka suihkun tai kylvyn jälkeen vartalolle hyvälaatuista kosteusvoidetta. Nuo ovat riittäneet ja iho on tasainen ja silkinpehmeä. Taidankin vuoden aikana kayttää vartalovoiteita litrakaupalla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat