Onko poliiseja vähennetty? Ainakin heidän näkyväisyytensä on vähentynyt, samoin heidän palveluidensa saatavuus. Etenkin vanhat ihmiset ovat peloissaan. Jopa keskellä päivää voi joutua ryöstön kohteeksi. Rikollisuus on lisääntynyt ja nykyisillä resusseilla poliisien työ on aivan mahdotonta. Vika ei ole poliisien vaan päättäjien ja rahapulan.

Nyt myös raastuvanoikeuksien määrärahoja on vähennetty:

Iltalehti: Helsingin käräjäoikeuden henkilökunta järjesti ulosmarssin keskiviikkona kello 12 Ruoholahdessa. Paikalla ollut Leif Gripkertoo, että henkilökunta poistui työpaikaltaan ja seisoi pihalla vartin verran.

"Se oli hiljainen mielenilmaus. Kukaan ei puhunut yhtään mitään", Grip kuvaili. 

Ulosmarssi järjestettiin hallituksen esittämien säästövaatimusten takia. Tuomioistuimille suunnitellaan kuuden miljoonan euron leikkausta, ja käräjäoikeuden henkilökunnan mukaan säästöt näkyisivät lopulta oikeusturvan heikentymisenä.

Myös vankiloiden määrää ollaan vähentämässä. Eli entistä enemmän rikolliset saavat kulkea vapaana ja tehdä tihutöitään.                           Kovasti turvattomalta tämä elo vaikuttaa.

Myös vanhusten laitospaikkoja on vähennetty,siis sielläkin säästetään. Juuri eilen tuli telkkarista, että synnytyssairaaloita suljetaan, keskitetään suurempiin yksiköihin, säästetään. Mitä siitä, vaikka muutama lapsi syntyykin matkalla autossa, mahdollisesti vammautuu tai jopa kuolee. Pääasia, että säästetään.

Onkohan mikään asia hyvin. On, on, on. Aurinko paistaa, takka lämpimänä ja ruoka muhii uunissa...

Kommentit (4)

Olen äimän käkenä ollut pidemmän aikaa. Että MIHIN ne kaikki vuosikymmenten aikana SÄÄSTETYT rahat ovat menneet???? Kenen taskuja ne toisten tarpeista säästetyt rahat täyttävät?? Ja MIKSI????

Raskaan sortin pakkomielle tuntuu älytön jatkuva SÄÄSTÄMINEN joka asiasta olevan. Tavallisten Suomen kansalaisten hyvinvoinnin systemaattinen rapauttaminen joka saralla, on erittäin kyseenalaista poliittista toimintaa. Mistä tulee ohjeistukset????

 

 

Vierailija

On jotain, josta ei säästetä. Ei tulisi kuuloonkaan, että maahanmuutosta säästettäisiin.                              Ei myöskää kehitysavusta voi säästää. Ei myöäskään niistä miljoonista, jotka menevät Venäjän yhteiprojekteihin, lähialueiden kehittämiseen. Ei myöskään ole kuulunut säästösuunnitelmia Afganistanin rauhanturvaajien vähentämisestä, sinnekin riittää muutama sata miljoonaa.

Vaan taviskansalta voidaan säästää, syökööt vähemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On jotain, josta ei säästetä. Ei tulisi kuuloonkaan, että maahanmuutosta säästettäisiin.                              Ei myöskää kehitysavusta voi säästää.

1.

Hallitus päätti tänään kehysriihessä leikata vuoden 2015 kehitysyhteistyövaroja 30 miljoonalla eurolla. Suomen kehitysapurahat vuosina 2013–2014 jäädytettiin jo hallitusohjelmassa tämän vuoden tasolle.

–Hallituksen mukaan kehysriihen lopputulos on sosiaalisesti oikeudenmukainen. Tämä näyttää kuitenkin koskevan vain oman maamme kansalaisia, sanoo Kepan viestintäjohtaja Mika Railo.

(Uusi Suomi 29.3.2014)

2.

Sisäministeriön sivuilla kerrotaan, että maahanmuutossa pyritään yhteensä 40 miljoonan euron säästöön vuoteen 2015 mennessä.

Jokaisella valtion hallinnonalalla on pakollinen säästösuunnitelma. Säästämistarve ei ole tullut kenellekään yllätyksenä. Kun rahaa ei tule valtion kassaan tarpeeksi, on pakko kiristää nyörejä. Vai velkaelvytystäkö lisää?

 

 

Jaahas, niin?

Pääministeri Stubb aloitti vastausvuoronsa kyselytunnilla: Arvoisa pääministeri...

Siis kun itse kysyy ja itse vastaa voinee olla tyytyväinen.

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat