Mikä ihmisiä riivaa

Vierailija

Aika usein on uutisissa että pyörätuolipotilas  kolhitaan kadulla ja viedään käsilaukku, eli rahat, avaimet, lääkkeet.  Toki helppoja putsattavia mutta ei erityisemmin imartele.

Aina ei rullatuoliliikkuja, mutta vanhukset ylipäätänsä, 80 v on hyvin hauras ihminen.

Liekkö kyseessä ahneus vai huumerahojen kasaaminen tai jokin  muu. 

Sivut

Kommentit (43)

Vierailija

Täysin hukassa oleva moraali. Koululaisilta  pihistetään puhelimia ja kolikot. Jopa  vaatteita joskus.

Hoitohenkilökunta  vie vanhuksilta kaiken rahanarvoisen  ja syyttää potilasta sekoilusta.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Tässä on yksi syy miksi tunnen turvallisemmaksi asua pikkukaupungissa. Täällä katuväkivaltaa sekä mummonpotkijoita on vähemmän kuin pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa missä on enemmän rikollisia ja huumehörhöjä.

Levottomuus tulee varmasti vielä lisääntymään ihmisten sosiaalisen eriarvoisuuden korostuessa.

Vierailija

Sitä saa mitä tilaa. Ja lisääntyy edelleen.

Epäily: Hurja pahoinpitely Espoossa – 30 nuorta hyökkäsi viiden miehen kimppuun Julkaistu: 29.9.2014 12:07  

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Espoon Kauklahdessa viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tapahtunutta hurjaa pahoinpitelytapausta.

Poliisin epäilyksen mukaan 20-30 hengen ulkomaalaistaustainen nuorisoporukka hyökkäsi viiden suomalaismiehen kimppuun Kauklahden juna-aseman läheisyydessä.

Rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Henrik Niklander kertoo Ilta-Sanomille, että tapausta tutkitaan useina pahoinpitelyinä. Hänen mukaansa niin epäillyt tekijät kuin uhrit ovat iältään parikymppisiä tai sitä nuorempia miehiä. 

Osapuolet eivät tiettävästi tunteneet toisiaan entuudestaan.

- Siellä on ollut iso hässäkkä. Porukat ovat kohdanneet toisensa ja siinä on ollut ilmeisesti jotain erimielisyyttä ennen tapahtumia. Tässä on käytetty nyrkkejä, minkä lisäksi on potkittu, Niklander kertoo.

Hänen mukaansa viiden hengen suomalaisporukka on ollut pääasiassa ottavana osapuolena. Hän ei halua tässä vaiheessa tutkintaa raottaa teon motiivia tarkemmin. Niklanderin arvion mukaan välikohtaus kesti muutamia minuutteja. Uhreiksi joutuneet miehet saivat lieviä vammoja, ja ambulanssi kävi paikan päällä tarkistuttamassa heidän vammansa. Välikohtaus sattui hieman ennen yhtä sunnuntaiyöllä.

Niklanderin mukaan tilanne raukesi siihen, kun nuorisoporukka hyppäsi Helsinkiin päin lähtevään junaan. Osa nuorisosta jäi pois junasta Keran, Kilon ja Leppävaaran juna-asemalla. Vartijat poistivat osan nuorisosta, mutta vartijat eivät olleet tuossa vaiheessa tietoisia äskettäin tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Niklanderin mukaan poliisi selvittää nyt muun muassa sitä, tallentuiko teko VR:n valvontakameralle. Epäillyt tekijät eivät ole vielä poliisin tiedossa. 

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista silminnäkijähavainnoista vihjenumeroon 029 543 8459  

Niko Ranta

La mer
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Myös täällä Vantaan Tikkurilassa on meno villiä, etenkin viikonloppuisin. Ryöstöjö, tappeluita ja naisiin/tyttöihin kohdistuvaa ahdistelua. Nyt muutamana viikonloppuna nuorisoporukat ovat nahistelleet keskenään, toisena osapuolena maahanmuuttajat.

Myös romanikerjäläisten käytös on ollut tänä kesänä uhkaavan törkeää. Heidän porukoistaan käydään myös tätä agressiivista "kultakauppaa". Uhriksi valitaan iäkkäämpi naishenkilö, jolla joku näyttävä koru kaulassa. Vain hetki niin aito koru häviää ja rihkamaa on tilalla.

Onneksi illat saa olla kotona, täällä vielä toistaiseksi turvallista.

samettiruusu
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Uskomatonta on tämä nykyinen maailmanmeno...On ryöstöjä,tappeluita,väkivaltaa,kuolemantuottamuksia pienilläkin paikkakunnilla.

Itse asun keskisuuressa kaupungissa.Onneksi kaupunginosamme-katumme-on rauhallinen.

77-vuotias sisaren leskeydyttyään keväällä,meinasi että hän rollaattorin avulla hoitaisi kauppa-asiansa n.kilometrin päässä olevassa kaupassaan.-Sanoin-STOP,et todellakaan lähde kasseinesi ja rahoinesi kuljeskelemaan minnekään.Mieheni ja minä huolehdimme sinun ruoka-ostokset.

Siis vanhus tuolla raitilla yksinään ei...(Hänen K-kaupan pihalla yritettiin ryöstää joltain nuorelta naiselta auto aamu kahdeksalta.-Ei onnistunut,onneksi)

Sitten vielä kehoitin sisartani liikkumaan sisällä ja pihallaan mahdollisemman paljon.

Vierailija

Luin erään artikkelin Kymenlaaksosta  missä  "eliitti" oli hoitanut  sotaveteraanien  korjausavustukset  itselleen.  Oli nimet ja osa uhreista.   Miten hitossa yhteiskunta voi olla näin raaka että upseerit riistää sodassa vammautuneita sotilaita ?

Vierailija

Olihan sitä nujakkaa -60-70 luvuilla.  Naapurikylien jannujen  kesken  monet painit  ja huitomiset.  Mutta tyyli oli siisti.  Ketään ei potkittu,  eikä ylivoimalla  kampitettu  Mitään vihanpitoa ei ollut eikä jäännyt.  Kisailun jälkeen porukalla  limpparia kioskille juomaan.

Vierailija
Vierailija

Aika usein on uutisissa että pyörätuolipotilas  kolhitaan kadulla ja viedään käsilaukku, eli rahat, avaimet, lääkkeet.  Toki helppoja putsattavia mutta ei erityisemmin imartele.

Aina ei rullatuoliliikkuja, mutta vanhukset ylipäätänsä, 80 v on hyvin hauras ihminen.

Liekkö kyseessä ahneus vai huumerahojen kasaaminen tai jokin  muu. 

"Aika usein on uutisissa että pyörätuolipotilas  kolhitaan kadulla ..."

 

Olis tosi hyödyllistä kuulla/nähdä, missä tuommoista usein uutisoidaan. Kun ei meikäläisen eteen ole osunut kertaakaan  Mulla on kai sitten liian siisti kuva maailmasta.

Vierailija

Helsingin seutu niin kyllä löytyy.  Eihän nuo kaikki julki tule mutta  ihan riittävästi.  Kokoomusmielinen lehdistö peittelee ja jättää yleensä julkaisematta.  On kivaa kun kaikki  on niin hienosti ja turvallista.

 

Vierailija

Pikku tuppukylässäkin tapettu ihminen, ja seudulla liikkuu paljon hämäriä hiippareita ihmisten pihoilla. KIertelevät ja tutkivat paikkoja.

Vierailija

Noita ulkolaisten kasaamista tänne en ymmärrä.  Niillä ei mitään muuta askaretta kuin häiriköinti.  Muka työvoimaa ? mihin. Särkemiseen. 

Vierailija

Kyllä omat kansalaisetkin osaavat nämä hommat siinä missä ulkomaalaisetkin.

Mutta on ihan totta ettei Suomi ole enää mikään lintukoto, lienee yksi Eurroopan väkivaltaisimmista maista. Yksiselitteistä syytä väkivaltaisuudelle ei voi osoittaa. Omalta osaltani uskon yleiseen moraalin rappeutmiseen yhtenä tekijänä. Toinen varteenotettava on kaikki nämä väkivaltaelokuvat esim. televisiossa sekä erilaiset sota-ja tappelupelit joita nuoremmat pelaa, kuka kännykällä kuka tietokoneella.

Vierailija

Kyllä mun mielestä ryöstöt,raiskaukset jne ovat vuosikymmenien saatossa lisääntyneet sitä mukaa kun Suomeen on muuttanut ulkomaalaisia. Hesassa he eivät ota yhteen ainoastaan suomalaisten kanssa vaan kahakoivat keskenäänkin esim. arabit ja somalit ovat tapelleet verissä päin. Rajat kun ovat auenneet unioniin liittymisen myötä niin Suomeen on helppo tehdä räätälöityjä varkauskeikkoja mm. Viron kautta. Aiemmin en yhtään pelännyt liikkua Hesassa iltamyöhään mutta nykyisin pelottaa. Päivällä sentään vielä uskaltaa liikkua vaikka kerjäläiset kyllä ottavat päähän.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat