Kommentit (5)

Olemme kovin iloisia, että viimeiset 9 talvea vietimme Kanarialla. Nyt mieheni on niin vakavasti sairas, että tänä syksynä emme voi lähteä. Jos hän olisi sairastunut siellä, olisimme varmasti jääneet. Espanjan kielen taitojakin on sen verran, että pärjätty olisi.

Miten huoletonta olikaan. Sandaalit jalkaan ja korkeintaan kevyt jakku päälle. Kiva muistella. Nyt piti valitettavasti ostaa uusia talvivaatteita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Torreviejatar

En ole vielä eläkeläinen, mutta ostimme mieheni kanssa kakkosasunnon Torreviejasta ja vietämme kolmatta talvea täällä. Työmme pystymme hoitamaan netin kautta. Pidän blogia: www.koivupalmu.blogspot.fi. Tervetuloa lukemaan!

SjwmsÖ

Ei herranjumala, että mua ärsyttää nämä Suomalaiset jotka asuvat Espanjassa. Aina Espanja espanja espanja muhikaa vaa lopullisesti sinne kun ette keksi muuta paikkaa asua.
Espanjassa ei ole mitään muutakuin aurinko ja rannat.

Vierailija

Aika ruusuista kuvaa annetaan tässä jutussa. Kielitaitoisten, melko terveiden ja varakkaiden on kyllä mahdollisuus muuttaa pysyvästi asumaan Espanjaan. Kuinka monella eläkeläisellä on varaa ostaa kakkosasunto Espanjassa tai viettää 9 talvea siellä? Köyhyysrajalla kituuttava, sairas eläkeläinen pysyy visusti Suomessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat