Kommentit (3)

Toivottavasti kirjoittaja saa toiveensa mukaisen hautauksen. Olen viime aikoina miettinyt, milloinhan ET "uskaltaa" kirjoittaa, miten järjestää kauniit uskonnottamat hautajaiset.

"Seurakunnalla on tieto tuhkan tarkasta sijainnista." Kysyjähän mainitsi tuhkan sirottelusta. On paikkoja joihin oikeasti tuhka sirotellaan, ripotellaan maahan, (taitaa olla vapaa-ajattelijoiden hautausmaita, ja niitä ei ole kaikilla paikkakunnilla) eikä vain aseteta uurnaa sellaisenaan tai kaadeta tuhkaa hautakuoppaan, (ev.lut. seurakunta) jonkun toisen viereen sukuhaudassa. Eihän sukuhaudassakaan siis yksin olla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi ETn pitäisi kirjoittaa aiheesta "Kauniit uskonnottomat hautajaiset"?  Jokainen voi tulla haudatuksi ilman kirkollisia viitteitä, mutta usein vaikka vainaja on kirkosta eronnut, omaiset haluavat kirkolliset maahanpanijaiset! Jokainen omainen järjestää sellaiset hautajaiset kuin pystyy, kauniit tai ei, uskonnon kanssa tai ilman, ei siinä mitään kirjoittelua tarvita, ei kait niin avuttomia aikuisia ihmiset voi olla että kaikki pitää jostain lukea, ennenkuin osaa mitään tehdä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat