Vierailija

Tarvitsevatko eläkeläiset oman puolueen?

Kysymys nousi esiin viime kesänä , kun Yle 1 uutisoi Suomen Senioripuolueen lähteneen keräämään kannattajakortteja puolueeksi rekisteröintiä varten.

Rikkaat ja köyhät eläkeläiset eivät sovi samaan veneeseen, oli mielipide. No, rikkaat äänestävät kokoomusta, entäpä köyhät? SDP Lipponen leikkasi isolla kouralla eläkkeitä, vieläkö usko työväenpuolueeseen riittää?

Seniori-kansanedustaja Kauko Tuupaisen mielestä eduskunnassa pitäisi olla eläkeläisten edustajia n.50, sillä Suomen kansalaisista on neljäsosa eläkeläisiä. Nythän eduskunnassa on muutama edustaja eri puolueissa, joten heidän ääni ei kuulu. Kuitenkin viimekädessä eduskunnassa eläkeläistenkin asioista päätetään.

Miten olisi Eläkeläisten ja pienituloisten puolue ? Tarvitsemme 5000 kannattajanimeä.

http://senioritry.123kotisivu.fi

Kommentit (3)

Eivät tarvitse. Eläkeläiset ovat ihmisiä ja tarvitsevat ihan sitä samaa poliittisilta päättäjiltä kuin ihmiset yleensä.

Myös seniorit ovat olleet äänestämässä eduskuntaan kansanedustajia. Eduskunta on sellainen kuin äänestäjät tahtovat. Kiintiöeläkeläiset eduskunnassa olisikin hupaisa juttu...olisiko seuraava askel kiintiönaiset.......kiintiövanhemmat......kiintiövammaiset....??

Jos olemassa olevista puolueista ei löydy äänestettävää, ei se puolueita lisäämällä parane.

Tuntuu siltä, että vaikka olisi useampia ko. ikäryhmän edustajia, eivät he yksinkertaisesti jaksa. Onhan heitä ollutkin, ihan puoluekin, hyvin yksipuoliseksi agenda jäi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hetkinen,  ei kaikki eläkeläiset ole vanhoja kalkkiksia. Alle 65-vuotiaita eläkeläisiä on reilu                500 000. Ja 50-70 kymppiset ovat tänäpäivänä virilejä toimijoita.     

Meillä Suomessa taitaa vallita ikärasismi, kun yli neikymppisetkään eivät enää kelpaa työhön. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat