Kommentit (6)

Runo isolla R:llä! Taidokas. En ole saanut nähdä sitä rannikkoa, jolla tyrni kasvaa. Nyt kuitenkin sen näin. Sieluni silmät saivat katsoa. Runo antoi kokemuksen. Avasi aisteja.

Ystäväni, mukava että kommentoit ja pidikin, molemmat ilahduttavat.  Kiitos!    Mutta tyrni itse, se on kieltämättä mielenkiintoinen kasvi.   Se että se pystyy elämään paikassa, missä moni muu ei ja vieläpä suolan rasittamalla luodolla, on hämästyttävää.    Ilmako sitä on siirretty sisämaahan puutarhakasviksi, kun lähes ainoa vaatimus on runsas valo.    Marjat tosin ovat  happamia, mutta pakkoko niitä on sellaisinaan syödä, kun mausteeksi riittää vähempikin ja vitamiineja silti riittää.   Ja väri vielä, lämmin oranssin keltainen pukee mitä tahnsa pihaa.    Mutta pariskunta tarvitaan kun ne ovat yksineuvoisia.   

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä taas otsikko petti. Luulin olevan asiaa tyrnistä vaan runo vain ja sillai.

Ei tee paljon mieli mennä Sana on vapaa palstaa lukemaan, kun jatkuvasti törmää runoihin. Voisivatko ne mitenkään olla omassa sarjassaan, jota lukee se ken runoista tykkää? Kaikki kun emme niistä välitä.

 

Mikä runo-osasto? Sana on vapaa-osasto pitää kyllä sisällään kaikkea muutakin kuin runot. Sitä tarkoitin, ettei otsikosta voi tietää, onko kyse asiaketjusta vai runosta.

Tästä on keskusteltu monesti ennenkin. Jos olisi vaikkapa Kulttuurille oma osioinsa, ei olisi tällaista. Mutta ei voi mitään.

Runo on oikeen hyvä, vaikka keskellä proosaa. Sehän tuo vaihtelua. Mukava on lukea pätkä runoa, täällä mielipiteiden välissä ja varsinkin tyrnistä, marjasta joka on terveys pommi pienessä koossa. Sopii vaivaan kuin vaivaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat