Vierailija

Hoitajista on pulaa.  Koskei heitä palkata tarpeeksi.  Lisäksi työt on pisteydetty niin tiukoiksi ettei  niitä kerkeä tekemään.

Politiikot on viisaudessaan päättäneet että heille hommataan älypuhelimet.  En tiedä mitä työtä sillä tehdään.  Mutta varmaa on ett puolituntinen menee kivasti  sitä räpltessä.  Tärkeitähän on kirjata potilaat, en vain ymmärrä miksi.

Kommentit (3)

Kirjoittajan paikkakunta on varmaan iso kaupunki ja kodinhoidon ongelmaa yritetään älypuhelimen avulla helpottaa. Kuitenkin monella paikkakunnalla henkilökunta on 50 vuoden tietämissä eivätkä ehkä ole niin innostuneita tästä. Nuoret hoitajat hallitsevat teknisesti puhelimet, mutta hoitotyö onkin sitten hakusessa. Vahinko! Toisaalta, jos hyöty olisi todellinen, myös hoidettavilla pitäisi olla samanlaiset puhelimet, mutta hoidettava porukka ei todennäköisesti pysty enää omaksumaan uutta tekniikkaa.  Eikä kaikilla heidän ikäisistään ole edes normaalia gsm-puhelinta.

Hoitohenkilöstö joutuu tekemään huomattavan paljon kirjaustyötä ja kirjaamispaikka on ehkä jokin toimisto. Jos matkat ovat pitkiä, menee matkoihin aikaa ja hoitaja joutuu pitämään kirjaa ja sitten päivän lopuksi taas kirjaamaan kaiken koneelle. Älypuhelimellä hoituu kerralla koko revohka, joten siinä mielessä asia on loistava. Toki sitä kirjaamista voisi kyllä myös miettiä....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

melko tylyä on.  Hoitohenkilö tuleen potilaan luo ja uppoutuu tietokoneeseen.  Hakee autosta laturin ja virittelee  paikoilleen. Vilkaisee kelloa, hups, pitääkin taas mennä.

Mitä tämä pelleily tarkoittaa ?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat