.

Vs: ÄlyVähä
« Vastaus #67 : 21.08.12 - klo:11:28 »

Lainaus
     Joku tuol kysel jotta onkohaa joku törmänt tänä kesän vihaissii ampijaisii. Näi o nyt miul käynt.
Miul on ropleemi.
Paha,
Miun parvekkeel o ampiaspesä. Eikä niinkää helpos paikas. mie oon josku raahanna sin koivupölkyn on n. 70 senttii korkia ja halkasija on n. 60 sentii. Koristeeks. Sen pääl on joskus kukkkii olt. Nyt ei oo. Siihen o ykskertane syy.
Nää ampijaiset on pesint sanamukkasesti puu ja kuore vällii. Siit o kuor senverra vuosii saatos irront. Mut ei oo halki.
Tää ampijaisparvi o otantt se aravaksee. Aina ko mie en muist, sii ko ylpuolel on kaiteel kukkalaatikko, mie kastele, ja ku mie lakase lattijaa mie kolauta sit pöllii. Auta armias, mite tulloo miul äkkilähtö sisätilloihi. Ovelle siit pöllis o n. 1,5 metrii. Yks askel. Vaa sekkii on näil ampijaisil liikaa. Ei sais sitäkää  ottaa, vaa pakko o ko painaa lauma pääl. Hirmuse vihasii.
Ja vaik mie istuksi korituolis , yks vartiomies sotur, päivystää pölli ympäril koko aja. Ja tuijottaa ilkiäst minnuu. Mie se varsi selväs nään silmäkulmii sekä jalkaterrii asennnost. Ja vaistoon.
Mitä mie teen.
Onha miu saatava partsil olla jos ei muuta nii kessul. Eikä siel muuta tekkoo näil pakkasil ookkaa. Kukkii kasteltava o, ja sii savotas heil kastuu Palttoo. Ves ko kannol valluu. Ja taas männää IssooKovvoo, mie etel ja Soturlauma peräs.
Milhä mie ne saa pois, ko eihä partsil voi kaasuttaakkaa. Pölli lähel vaik lähelhä mie aina oon, mut iha lähel ei kärsi männä. Silmil tullee välittömäst tää Ampijaislauma . Ja se Sotur päivystää koko aja. Sit ko halla tulloo, nii tetyst tuppajaa huonessee. Sitä mei tullooo oikei Kova Sota. Enkähä mie oo varma, voitanks mie se Sotan.

Kuka hiivatta se ol joka minnuu neuvo sinne pöllin pääl asentelemaa muovitiinuloi ja jätesäkkilöi. Soppii männä, Olkoon nii Hyvä, ite.
Mie en mäne.
Iha ol pöljä neuvo. Sielt hyökkäs heti ko ne miun saavin näk, hirmune lauma soturloi, pistimet tanas, verenhimo silmis. Kiilu, mie näin. Hirmune surina ja pörinä. Miun ol viskattava tiinu mäkkee ja höökittävä ovel ja hyö lauman peräs. Olkii siin ja siin etten mie kontusillein rähmähtänt. Nyt siel o tynnyr kenollaa, soppii tään Varsinase Opastaja männä ite. Ampijaiset tosi siin viel päivystää. Ne äkäset soturit.
Siittä vaa, Ole Nii Hyvä. Mie pysyttele sisätilois.
Mie yritä pyyvystää sitähi viimest ampijaist mikä onnistuip livahtammaa ove aukasus.
Jossai se minnuu polloo vaanii.
 
Enkä mie tiiä mis.
Nyt niist yks saakeleist pisti minnuu peukaloo ko harjasi tukkaa parvekkkeel kuivaks. Voi ssaa.....
 
Juulpolo

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat