Vierailija

Mutta pitäähän julkisuutta hakea.  Suomessa kolme pankkia selvisi  ilman nuhteita.  Entä ne muut.  No ne oli hylätty  kisasta ennakkoon  ettei  kokkarekataisen  "hyvinvointi" suomikuva särkyisi.  Esimerkiksi Säästöpankit  eivät olisi selvinneet  testissä. 

Ulkomailla hylättyjä tuli 25 kpl.  Kuulenma 24 miljardia tarvitaan lisärahaa niiden tukemiseen. Eli  suomi lainaa ja auttaa.  Näin tätä  rappiotilaa on korjattu.

Kommentit (2)

Tämä näytelmä on kolmas tästä aiheesta.  Ylisuuri  EU  työllistää pikkunilkkejä  jotka tykkäävät lennellä ympäri eurooppaa  ja jututtaa pankkien ukkoja  hienoissa ravintoloissa.

Lopputulos on unelmahöttöä.  Toki muutamaa tarvii torua että Jyrki pääseen avustamaan.

Tällaisilla testeillä ei mitään virkaa. Samaa sarjaa kuin nuo kaksi edellistä.  Ilmeisesti pyritään antamaan positiivnen kuva että yhdiöt investoisi ja menettäisi rahat EU kassaan.

Suomessa on parikymmentä pankki laitosta. Vai kole testattiin.  Miten tuo Nordea, sehän on pohjoismainen  yhtiö.  Nuo muut maat eivät kuulu koko touhuun.  Helppo sieltä on rahaa siirtää tarkastuksen ajaksi  että suomipolo selviää.

Eksp  liitettiin kiireellä seinäjoen oma sp  että lukemat riittää vakauden tutkinnassa.  Onneksi ei kelvannut testiin.  Johtoporras vaihtu mutta eipä se tilannetta korjaa.  Asiakkaat poistuu kuin ihmiset kirkosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat