Vierailija

Kansalaisten on vaikea ymmärtää politiikkoja.  Syynä on tuo rahalla kasvatetut  politiikot. Ei niillä ole mitään todellista kuvaa kansan oloista.  Vanhemmat on syytäneet rahaa taskuun  täysin vailla kontrollia.  Eräs  hyvä malline  on kokoomuksen kärki.

Kun seuraa uutisia niin pääsääntöisesti  siellä heiluu  jonkin rahaperheen teini. Ei huolta, ei vastuuta mistään,  kuulemma oikeus nauttia olostaan.  Vanhemmat rahoittaa asianajajan  ja pelastaa pulasta.

Kommentit (1)

Lohduttaudu sillä, että elämä tulee heillekin vastaan. Kun sen kokevat, tosin se vie aikaa, kun täytyy kantapään kautta oppia. Ja opetellessaan saa muut kärsiä toilailuistaan.

Liian nuoria on politiikan kärki täynnä. Ihmettelen kuinka tässä on näin käynyt, että maatamme saa ohjailla todellakin rahalla ja rahassa vailla huolia ja murheita kasvaneet politiikan broilerit. Ja olen hiuomannut, että he kyllä luulevat, siis luulevat olevansa kaikessa oikeassa. Mutta niinhän se ei kokeneen kansan milestä ole. Olen sitä hyvinkin läheltä katsonut ja säälittää heidän itsetietoisuutensa ja ylimenevä varmuutensa. Kovat ajat on vielä edessäpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat