Vierailija

Saapas katsoa mitä matkatoimistot myyvät keväällä.  Mitkä on vanhat hitit. Mitkää uutuudet  tai uudestaan lämmitetyt. 

Lapsettomat hotellit ja lennot.  Ihme että tällainen karsinointi saa toimia EU suomessa.  Jäänkin vartumaan  usan malliin   vain valkoisille  suunnattuja  matkoja.

Mitä lukijat veikkaa  ensi kevään kärkeen ?.  Millä tasolla  hinnoittelu  liikkuu ?

Kommentit (5)

Reipas vastaus ylläpidon  sdp läiseltä  ihmiseltä.  Aloittajalle miinuspeukku ja itsella kehupeukku.

Mutta mitään perusteluja  ei ilmoittanut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Matkustajien maailma on kutistunut niin että uutuuksia voi olla vaikea löytää. Italian saappaan kärjestä voisi löytyä mielenkiintoisia kohteita. Todennäköisesti Kreikka pysyy edelleenkin suosikkilistan kärkipäässä, kaikesta huolimatta me suomalaiset matkustamme sinne (sankoin joukoin) Matkatoimistoilla on kova kilpailu mutta hintojen laskuihin aurinkolomilla en jaksa uskoa.

Kaupunkilomien suosio on nousemassa, perinteiset matkatoimistotkin myyvät näitä omatoimimatkoja jo enenemässä määrin. Mitä matkailumaailmassa tulee tapahtumaankin, luulisi sen olevan mielenkiintoista sellaiselle joka matkustaa...kotiin jääville tuo onkin varmasti yksi ja sama...

Nyt en valitettavasti ihan ymmärtänyt tätä aloitusta. Miksi pitäisi veikata mitään? Itse matkustan sinne, minne haluan (tietenkin oman budjettini sallimissa rajoissa) eikä minua kiinnosta tippaakaan matkatoimistojen tai kenenkään muidenkaan trendit.

Kukaan ei rajoita matkaamistasi.  Mutta silkkaa uteliaisuuttani aattelin kysellä  että mistä tuulee tulevana kesänä.  Elikkä arvuutellaan aikamme kuluksi. 

Omat kohteet on jo lukittu joten ei sikäli mitään merkitystä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat