Vältä kakkostyypin diabetes – 3 yksinkertaista vinkkiä

Tänään vietetään kansainvälista diabetespäivää. Kakkostyypin diabetes on ennaltaehkävissä ja diabeetikkokin saa apua, kun muistaa muuttaa elintapansa onnistuneesti ajoissa.Lue koko juttu

Vältä kakkostyypin diabetes – 3 yksinkertaista vinkkiä

Kommentit (3)

Muutaman kommentin haluaisin esittää juttuun:

 

-Kolmoskohdassa mainittu liikunta on varmasti ihan hyödyllistä, mutta jos painoindeksi on päälle 30 ja ikää ja liikuntaelinvaivoja alkaa olemaan, niin se on helpommin sanottu kuin tehty. Ensin pitäisi pudottaa painoa.

 

-Kakkoskohdassa mainittujen hedelmien ja viljojen poisjättäminen ruokavaliosta voi johtaa tehokkasti painonpudotukseen - kasviksia kannattaa toki syödä. Vähähiilihydraattinen ruokavalio on nimittäin tutkitusti tehokkain laihdutusruokavalio. Lisäksi; jokainen insuliinia käyttävä voi itse laskea kuinka paljon joutuu insuliinia otttamaan jos päivittäinen hiilihydraattimäärä on noin 50 grammaa, eli kilon verran kasviksia.

 

-Kakkokohdassa mainittuja siemenöljyjä ei kannata suosia maitorasvojen sijasta, koska a) maitorasvojen on todettu olevan diabeetikoille hyväksi ja b) maitorasvojen suosiminen siemenoljyjen sijasta on sydänterveydelle hyväksi - mikä käy ilmi esim. euroheart 2008 -tutkimuksesta.

 

-Ykköskohdassa mainittuun vyötärölihavuuden laihduttamiseen vähähiilihydraattinen ruokavalio on ollut erityisen tehokas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuo kolme vinkkiä pätevät melkein mihin tahansa sairauteen tai sen ehkäisemiseen eli ei mitään uutta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat