Vierailija

ET:n mukana tuli tarjous TSS-matkatoimiston lehden kanssa järjestämästä Turkin matkasta. Jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, niin se ei ole totta, sanoo kansanviisaus. Onkohan kyseessä sama toimisto, joka aiemmin järjesti pieleen menneen halpismatkan Turkkiin? Katsoin tietoja matkatoimistosta netistä. Siellä oli epäilyjä matkatoimiston rehellisyydestä ja kertomuksia sen epämääräisistä vastauksista asiakkaiden kyselyihin. Kun ET on mukana matkahankkeessa, niin osaako lehti sanoa jotain TSS:n luotettavuudesta?

     Kerttuli Karonen

   

Sivut

Kommentit (44)

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Jos tämä olisi Matkailu nimikkeen alla niin varmasti saisi hyvinkin ärhäköitä vastauksia.

Odotan mielenkiinnolla Et-lehden vastausta , suositteleeko lehti todella tätä kiisteltyä matkaa ja matkanjärjestäjää. Itse en tältä istumalta lähtisi.

Nakke
Seuraa 
Liittynyt13.5.2014

Haiskahtaa minusta huijaukselta. Puhuttiinko siellä todella "lehden kanssa järjestetystä matkasta"?

Jos Et-lehdellä olisi kyseisen matkan järjestelyjen kanssa jotain tekemistä, niin hyvin todennäköisesti siitä olisi maininta myös täällä heidän nettisivuillaan. Sitä paitsi Et-lehden lukijamatkat ovat kaukana uskomattoman halvasta 

 

Ylläpito ei antanut kirjoittaa tänne.  Joten kirjoitin Plazan  "yleistä matkailusta"  Kyseinen matkatarjous  on 7-lehden  juttu.  Liki tonnin matka tarjotaan 250 e  mutta lopullinen hinta on noin 400 e  elikkä pelkkää huippausta.

Kyseinen juttu sai paljon lukijoita  joten matkailu kiinnostaa.

Olen nähnyt Seiskan mainoksen aiheesta.  Eli tuon Plazan jutun.  Aihe sai nopsaan 250 lukijaa niin jopa "eräs" innostui.  Matkaoppaan  ketjussa esiintyi Azurron  tekemänä  ja täällä ET-lehden  juttuna. Liekkö  kolumnisti  lainannut aihetta. ?

Touhuissa sama kaava kuin niissä  ulkolaisen lääkeyhtiön  matkoissa.  Ei välttämäti sama porukka  takana.

Markkinointi on raakaa.  Etenkin alalla jossa riittää kun kerran rahastaa.  Sitten uusi yhtiö ja erilainen esite.

Joo, van kertoa totuuden Turkin matkasta järjestäjänä TSS. Olimme matkalls 7-14.11.-14. Siellä pakotettiin ostamaan nämä ns. suositellut paketit 129+99e.

Oltiin aamu yöstä perillä ja linja-autossa töykeä englannin kielinen opas ilmoitti että on viisainta jäädä autosta jos ei osta noita paketteja.

Siis koko matkalla oli enlanninkielinen opas, 

Ei alku infoa ja tervetulias maljoja.

Ei yhteystietoja jos eksyy porukasta.

Meidän autossa kaikki oli pettyneitä koko systeemiin, paljonhan Turkissa on nähtävää.

Viimeisenä päivänä opas yritti taas pakotta ostamaan lounaan, jota kuitenkaan noin puolet porukasta ei suostunut ostamaan.

Hei,
viikko sitten palasimme Turkista "Aleksanteri Suuren jalanjäljiltä". Hieno matka!
Me saimme mainoksen Suomen Kuvalehden välistä ja ryhdyimme tutkimaan sen "outoutta".
Turkki ei ole suoittu talvella, jonka takia talvimatkailua tukee niin Turkin turistiministeriö kuin EU.

Meidän oppaamme oli osaava ja diplomaattinen Yaltsin. Hän tunsi maan ja historian.

Matka oli todellinen kulttuuri- ja historiapaketti. Mitkä tarinat ja maisemat. 
Taurusvuoristo on huimaava. Efesoksen autioitunut marmorikaupunki henkeäsalpaava jne.
Joka päivä oli uutta katsottavaa.
Bussit olivat uusia. Vessoja ei niissä ollut, mutta taukoja tarpeeksi tiheään.

Hotellit olivat ok. Ei yhtään loistoa, ei yhtään huonoa. Ruoka oli enemmän näyttävää kuin hyvää. Mutta kelpasi kyllä. Yhtään vatsasairautta ei meidän muutaman bussin ryhmäämme sattunut.

Lisäpaketit on syytä ostaa - ja se tuokin matkaan puolet lisää hintaa, MUTTA on edelleen tosi edullinen.
Koska hotellit eivät ole taajamissa on muuta ruokapaikkaa kuin ko hotelli vaikea löytää. Siksi paketti on helppo valinta.

Kävimme tutustumassa mattokutomoon, timanttihiomoon ja nahkavaatehtimoon. Kaikkien toiminta ja esittelyt olivat mielnkiintoisia. Olisivat tehneet myös kauppaa TOSI mielellään, mutta uskovat, kun kieltäytyy. Jos aikoo ostaa on OSATTAVA tinkiä. Tavara on kaunista ja laadukasta, mutta todella ylihinnoitettua. 74 000 euron timanttirannerengas putosi kättelyssä 24 000:een. Joten hinta oli alunperin älytön. En ostanut alennuksellakaan!!! Mutta huom huom TINKIKÄÄ noin 70 % ja lähtekää heti tarpeeksi alhaalta!

"Ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se joka maksaa."

Lopputulemana : hieno matka, loistava hinta/laatusuhde.

Vaikuttaa että "täti" on riimitellyt lopun.  Hintakin tuplaantuu ja vieläkin edullinen. Mitään lukuja ei ole keksinyt,

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Nyt on mielenkiintoista. Erään ystäväni tytär on tuollaisella halvalla Turkin kiertomatkalla. Ensimmäinen tuntemani henkilö jolta saan luotettavan mielipiteen matkasta. Hän lähti matkaan periaatteella että kielitaitoisena henkilönä pääsen sieltä pois vaikka kesken matkan jos siltä tuntuu. Jos hän suosittelee matkaa niin sitten lähden minäkin..

Alalla on hyviä ja huonoja toimijoita.  Aiheeseen liittyy  tyyli että keväällä sesongin alkaissa matkat pörrää 1000 e hintaluokassa.  Sitten kysynnästä riippuen taso laskee.  Jakson puolivälissä  ollaan todennäköisesti  jo 500 e tuntumassa ja loput syyskuussa 300 e

Tämä tietysti suuntaa antavana koska matkakirjonta on hyvin monenoloista.

Hienoa Mökin muori.

Meille tuli erään toisen lehden välissä tuo TSS tarjous ja on todella mielenkiintoista kuulla luotettava arvio. Koskas sellainen on odotettavissa?

Mökin muori

Viimeistään ensi kuun alussa pitäisi tavata tuo matkalainen ja sitten tenttaankin häntä viimeisen mukaan.

Mitäs, jos kysäisisit majoituksesta: olivatko lakanat puhtaat, katkesivatko sähköt, kun pisti lämpimän veden valumaan, oliko majoituksen taso muutoin luvatun mukainen. Kaikilla matkoilla on kiva liikkua omin päin, mutta Turkissa ystävät ovat useamman kerran joutuneet selittelemään kulkemisiaan kielitaidottomien poliisien suojissa.   Turkkihan on muuten loputtoman uteliaisuuden kohde.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat