Vierailija

Miten tuo sana pitäisi ymmärtää ja tulkita.  Kokoomuksen  A Stubb  käytti jälleen tänään sanaa että he ajavat   vastuullista politiikkaa.   Tuloksiin nähden melko surkea sanavalinta.

Kommentit (12)

Suomalaiset  lienevät hulluja.  Vuoskaudella kuuntelevat politiikkoja ja uskovat kaiken.  Syvälle on herran pelko asennettu.

Ei se ole muuta kuin sanahelinää. Sitä samaa p----n jauhamista kuin Katainenkin harrasti. Hänen kohdallaan sitten nähtiin paljonko se todellisuudessa painaa; ei mitään. Brysseliin meni pakoon niin että hippulat vinkui ja kotimaan murheet + vastuunkanto jäivät unholaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei se ole muuta kuin sanahelinää. Sitä samaa p----n jauhamista kuin Katainenkin harrasti. Hänen kohdallaan sitten nähtiin paljonko se todellisuudessa painaa; ei mitään. Brysseliin meni pakoon niin että hippulat vinkui ja kotimaan murheet + vastuunkanto jäivät unholaan.

Juuri näin; katajaisen kansan jätti oman onnensa nojaan, fantastiseen lamaan.

Taikasana "vastuun kanto"

Jos unohdetaan politiikka ja sovelletaan vastuun kantamista itseä lähemmäksi, tulee perhe-elämä vastaan.

Siinäkin joku luistelee, joku hiihtelee päivät, joku kantaa yksin- joku kaksin, joku ottaa kaikki vastuut ja ohjatkin; on se niin vaikeaa tuo vastuun kanto kotielämässä.

Käsi sydämelle, kuinka kannat?

Politiikon suusta "vastuun kanto" on aivan tyhjänpäiväinen sana. Samaa luokkaa kuin:"kannan täyden poliittisen vastuun".

Onneksi useimmat tavallisista kansalaisista hoitavat vastuunsa, huolehtivat perheistään töistään ja raha-asioistaan. Vaikkakin tämäkin vastuu on vähenemään päin - minun mielestäni.

Nyt on huono aika kansalaisia syyttää.  Suomen työttömyysaste  on sitä luokkaa  ettei aivan heti historiasta löydy.   Olen varma että tekijöitä löytyy  jos joku työtä tarjoaa palkkaa vastaan.

Politiikot on ajaneet valtiomme tilanteeseen  jossa olemme  liian kalliita tekemään mitään.       On  nurinkurista  että verotetaan  mielettömästi että saadaan tukirahoilla  jotain myytyä ulos.

On, niin on! Vastuun kanto omasta elämästään ja raha-asioistaan on joillekin ylivoimaista. Kun pitää kuluttaa, kun ei omat ahneudelle riitä, pidetään itsestäänselvyytenä, että pankista tai jostain muusta lainan tuputtajasta otetaan se hyöty ja raha jota itse ei koskaan kenties tule tienaamaan.

On ihmisten moraalikäsitykset menneet överiksi. Ei tunneta itsekunnioitusta ja vatuutaan omasta elämästään ja rahankäytöstään, mutta, mutta mistä ovatkaan oppineet? valtion talous on hoidettu tuolla esimerkillä jo monen hallituksen ja eduskunnan ajan, eli noi parinkymmenen vuoden verran.

Otetaan lisää velkaa, lisää velkaa!!

Ei voi muuta kuin ihmetellä jopa halveksia ihmisä jotka toisten omalla elävät, eikä tietoakaan millä velkansa joskus saavat maksettua. Sitten ruinataan velkasaneeraukseen, eikä sittenkään vielä mene jakeluun kuinka pitää elää, että raha riittää, koska kyllä ne riittää, kun suhteuttaa menot tuloihin. 

Oli tulot mitä tahansa, eli vaikka vain korvauksia, koska jokaisesta ihmisetä tämä yhteiskunta pitää huolen. Avustuksia jaetaan joka lähtöön. Tiedän, että jokainen tekee työtä mieluummin, mutta näin tämä yhteiskunta nykyään pyörii...kulutetaan korvauksilla. Valtio näyttää esimerkkiä, johdossa holtittomat eliitti-ihmiset jotka eivät tiedä elämästä yhtään mitään, vain kuluttamisesta. Ei osata luoda työpaikkoja, kuitenkin maan etunenässä pitäisi olla henkilöt jotka taitavat jotakin tämän maan ja kansan hyväksi, vai kui? Anteeksi, mutta tuohduin katsellessani linnan juhlien menoa. Näin nämä asiat kuitenkin on ja näen!

 

Vierailija

 ... Valtio näyttää esimerkkiä, johdossa holtittomat eliitti-ihmiset jotka eivät tiedä elämästä yhtään mitään, vain kuluttamisesta. Ei osata luoda työpaikkoja, kuitenkin maan etunenässä pitäisi olla henkilöt jotka taitavat jotakin tämän maan ja kansan hyväksi, vai kui?

Valtio ei voi luoda työpaikkoja, sen tehtävä on luoda olosuhteet työllistämiselle. Meikäläisessä (kapitalistisessa)  markkinataloudessa yritykset työllistävät, jos yritysten tuotteille on kysyntää. Valtion ja kuntien (julkinen sektori) työt toki työllistävät, mutta meillä on tällä hetkellä liian paljon työntekijöitä julkisella sektorilla verrattuna valtiontalouden maksukykyyn. Lisäksi on muistettava, että julkisella sektorilla ei tehdä sellaista tuottavaa työtä, joka muuttuisi vientituotteiksi. Vientiä meillä nyt tarvitaan.

Valtio työpaikkojen luojana vaatisi tiukkaa valtiojohtoista järjestelmää kuten esimerkiksi kommunismissa oli. Sellaistako halutaan, vai kuinka?

 

 En kovin paljoa politiikasta tiedä, tai ei kiinnosta. Kuitenkin jokainen näkee ja kokee, että vikaa on jossakin ja pahasti. Yritykset työllistävät, niin kyllä. Eikä kukaan komunismia halua, uskon. Työpaikkoja tarvitaan. Elvytetään, elvytetään esim. rakantamalla kaikkea ylellistä jolle ei ole välttämätöntä tarvetta.

Tampere on hyvä esimerkki velkaantuvasta kaupungista jonka kehitys on mennyt tosi vinoon viimeisen kymmenen vuotta. Vähemmän elämään ylellisyyksiä ja enemmän normaalia elämää, eli työtä ja yrittämistä. Sitten vain julkista sektoria supistamaan.

 

Valtio ei luo työpaikkoja  (mitä nyt Talvivaara)  Mutta hyvin on estänyt  yritystoiminnan.   Eli Suomen hintataso ei kelpaa oikeesti minnekkään. 

Palkkoja voi laskea kun tiputtaa työnantajakuluja sekä veroja.  Että myöskin kaikkia elämisen kuluja.  Vaikuttaa että Saksassa  menee hyvin.  Siellä elintarvikkeet on kolmanneksen halvempia.  Samaa linjaa on myös muut tuotteet.

Vikamme ei ole yrityksissä eikä työn tekijöissä  vaan  hallinnossa.

Galluppien valossa pääministerin suosio on alle 50 %  Hyvä.  Ehkä saamme kohta jonkun talousosaajan oikaisemaan kurssimme.

Hallitus on täysin ulkona maamme tilasta.  Rinne pamisee työehtosopimuksista niin ei sillä mitään korjata.  Stubb  keimailee ja kuvaa itseään.  Joskus antaa tyhjän viisauden.  Kokoomuksen Jyri  Häkämiehen ryhmä  vähentäisi herroilta veroja 4 miljardia.  vaikka vasta veivät lapsilisistä.  Elvytykseen  eli konsulttien palkkaamiseen  tarjotaan 3 miljardia.  Taas kerran.

Toivottavasti  putoaminen loppuu  pariin vuoteen.  Noista positiivisistä uutisista ei kannata välittää, niitä syötetään tasaisin väliajoin jo neljättä vuotta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat