Eilen tuli TVstä dokumentti Israelin ja Palestiinan sodasta. Järkytti näiden Palestiinalaisten lasten ja naisten surmaaminen. Israelilta 1 lapsiuhri. Oikeuttiko se 700 Palestiinalaisen lapsen surmaamiseen. Järkyttävää kostoa ja tappamista. Holokausti, natsi-Saksan hirmuteot Juutalaisia kohtaan. Hirvittäviä tekoja Juutalaisia kohtaan.

Ne teot on 70 vuoden takaa. Antaako ne Jumalan valitsemalle kansalle oikeutuksen samanlaisiin hirmutekoihin ja raakuuksiin.

En hyväksy.

Kommentit (3)

Kuka nyt sodan ja sen hirmuteot hyväksyy, ei pitäisi kenekään, silti soditaan. Ole kuitenkin Israelin puolella, täysin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpä, minäkin katsoin tuon dokumentin. Järkyttävää oli katsella palaestiinalaisten hätää ja kärsimystä, järjetön siviilien tappaminen...en kyllä hyväksy minäkään. En väheksy tosin sitä yhtä israelilaista uhriakaan. Holokausti oli myös hirvittävä tapahtuma, mutta olen samaa mieltä kuin dokumentissa ollut historian professori; ei holokaustia pidä unohtaa, mutta siitä on jo sen verran aikaa, ettei juutalaisten pitäisi ajatella vielä tänä päivänä olevansa uhreja ja että kaikki (muka) ovat heitä vastaan. Ja sillä(kin) perusteella teot palestiinalaisia siviilejä kohtaan olisivat oikeutettuja. En ymmärrä enkä hyväksy.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat