Vierailija

Soitin tapaninpäivän aamuna matkatoimiston päivystysnumeroon ja kysyin matkoja kaukomaihin. Sieltä vastattiin, että Thaimaassa on tapahtunut pieni maanjäristys ja asiasta odotetaan lisää tietoa. Mietimme tilannetta ja päätimme varata matkan Välimeren suuntaan. Lensimme Ateenaan 28.12.2004. Matka oli edullinen, viikko matkoineen ja hotelleineen maksoi 330€ per henkilö. Palasimme kotimaahan 3.1.2005 ja ihmettelimme iltapäivälehtien lööppejä tsunamista Thaimaassa ja Indonesiassa. Aki Sirkesalo toi kasvot tapahtumalle. Myöhemmin luimme myös nykyisen presidenttimme läheisineen selviämisestä kyseisestä suuronnettomuudesta. 

Muistamme ikuisesti tuon vuodenvaihteen. Katselimme ilotulitusta Akropoliksessa, nautimme viiniä ja herkkuja kroatialaisten tuttaviemme kanssa, jouduimme taksikuskin huijjaamaksi lentokentälle mennessämme ja tavattomasta helpotuksesta siitä, ettemme ottaneet äkkilähtöä Thaimaaseen joulun tienoilla.

Elsa

Kommentit (1)

Jokainen tapaninpäivä tsunamin jälkeen, niin kauan kuin elonpäiviä riittää muistan sen hädän ja tuskan, kun en saanut yhteyttä ko. alueella olevaan lapseeni, ei tietoa suurlähetystöstä eikä mistään muualtakaan.......silloin jäähtyi aamukahvikuppi sylissäni ja elin ainakin tähän saakka elämäni pisimmät tunnit aamu 7 klo 11, jolloin oli yksi tekstiviesti mennyt vihdoin läpi ja kuulin helpottavan uutisen....lapseni elää ja koko muukin seurue.  Heidät pelasti  kahden päivän retki vuoristoon, elämälle kiitos ja voimia kaikille niille, jotka olivat osallisena ko tapahtumassa tai menettivät läheisiään, ELÄMÄ KANTAA!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat